Abdurrahman DİLİPAK

Abdurrahman DİLİPAK

Çocuklarınıza mukayyet olun

Çocuklarınıza mukayyet olun

Artık Lanzarote var, çocuklarınız 15 yaşında, cinsel yönelim ve deneyimle, kendi cinsel tercihlerini, özgürce belirleyebilirler. Onun bu kendi bedenini tanıma sürecinde onun özgür iradesine saygı duymazsanız, çocuğunuzu sizden alabilirler.

Buna rağmen, yasalar böyle buyursa da, siz kendi nefsinize ve çocuğunuza sahip çıkın. Yoksa çocuğunuz oyun mafyasının elinde, intihara da sürüklenebilir, uyuşturucu ve fuhuş bataklığına saplanabilir.

Dünya hayatı oyun ve eğlence değildir. “Dünya hayatı oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttaki olanlar için şüphesiz ki âhiret yurdu daha hayırlıdır. Hâlâ aklınızı başınıza almayacak mısınız? ” (el-En’âm, 6/32). “De ki: Yaptıkları işler bakımından en ziyâna uğrayacak kimseleri söyleyeyim mi? Dünya hayatında bütün çabaları boşa giden ve kendilerini iyi yaptığını sananlar” (el-Kehf, 15/103-104).

“Bakın, bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir, bir insanı yaşatan bütün insanlığı yaşatmış gibidir”. Oyunlar büyük ölçüde öldürmek üzere kurgulanmış. Ya ölecek ya da öldüreceksiniz. Yaşamak için öldürmek zorundasınız. Artık bu bir oyun değil. Bu oyunlar bağımlılık yapıyor ve kişilerin düşünce kalıplarını şekillendiriyor.

Oyun ve eğlence ile ilgili ayetlere devam edelim:  (Ankebut 64﴿ (Oysa onların tek gerçek kabul ettikleri) bu dünya hayatı hakikatte sadece bir oyun ve eğlenceden ibarettir; âhiret yurduna gelince işte asıl hayat odur; keşke bunu bilselerdi!). Muhammed 36 ayet de hemen hemen aynı anlamdadır. (Hadid 20) de ise konu daha geniş bir şekilde değerlendirilir: “İyi bilin ki dünya hayatı ancak bir oyundan, bir eğlenceden, bir süs ve gösterişten, aranızda bir övünmeden, mal ve evlatta çokluk yarışından ibarettir. Tıpkı bir yağmur gibi ki, onun bitirdiği ekinler çiftçilerin hoşuna gider. Sonra kuruyuverir de sen onu sapsarı kesilmiş görürsün. Ardından da çerçöp hâline gelirler. Âhirette kâfirlere şiddetli bir azap, mü’minlere ise Allah’tan bir bağışlama ve rızâ vardır. Evet, dünya hayatı, aldatıcı bir menfaatten başka bir şey değildir.”

Hep söylüyorum: Biz ahir zaman peygamberinin ümmetiyiz. Bu zaman fitne zamanıdır. Fitne zamanının kendine has özellikleri var. İnsan ilişkilerine dikkat etmek gerekir. İnsanlar çok çabuk fikir değiştirebilir. Daha sabırsız, daha öfkeli olabilir. Yediğimize içtiğimize, giydiğimize dikkat edelim. Sabır, sabır, sabır.. Daha çok ölümle yüzleşecek insanoğlu. İnsanlar daha acımasız olacaklar. İntihar olayları yaşanacak. Daha çok şiddet olayları olacak. Bunları müziklerin ritminden, kliplerden anlayabilirsiniz. Çocukların oynadıkları bilgisayar oyunlarında, çizgi filmlerden ya da dizilerden sinema filmlerinden görebilirsiniz.

Şimdiden çocuklarınız bilgisayar ortamında ölmeyi, öldürmeyi, yaşamak, ve yaşatmak için ölme ve öldürme eğitimi alıyorlar. Zaten sanal ortamda öldürme sadece bir oyun. Gerçek hayatta ise zaten artık ölmek diye bir şey yok. Beyninize chip takılınca beyniniz kopyalanmış olacak, bir gen kopyanız alındı, siz her zaman yeniden bir Genom olarak yeniden hayata döndürülebileceksiniz.

Matrix gerçek oluyor yani. SquidGame, “artırılmış gerçeklik” dünyasında DeepFake gibi bir oyun. Dahası da var. Yeni oyunlar sizi içine çekecek. Siz de oyunun bir parçası olacaksınız. Sanal olarak, bu dünyada bir “öteki dünya” kurma planları yapılıyor. 2022’de yapay zekâ, iklim politikaları ile ilgili yön eylem kararları vermeye başlayacak. Daha yazacak çok şey var!

Birileri insanoğlundan kurtulmak istiyor. Performans Pass.’ınzda kriminal risk sayınız yüksekse zaten (Onların planına göre / Tbai, onların böyle bir planı varsa, Allah’ın da bir hükmü vardır ve galib olacak olan O’dur. Ama bu hüküm, zalimlerin peşine takılanları kurtarmak için değil. Allah o zalimleri onların başına musallat edecektir) resetleneceksiniz. Yargıya gerek yok, cezaevine de, önce uyutulacak ve bir süre sonra da size gerek yoksa beyin ve gen kopyanız alıp resetleneceksiniz(!?). Cesediniz gübre olacak, yani ekonolik döngü için bir atık dönüşüm merkezine gönderileceksiniz.

Bir takım insanlar “atık insanlar”dan söz ediyorlar. “Iskarta / Değersiz / Çöp insanlar” Onların “norm”larına uymuyorsanız, siz “risk” oluşturuyorsunuz, “zararlısınız” demektir. Patolojik, kriminal zararlı bir varlıksınız. Toplum sağlığına zarar veren bir “mikrop”sunuz. Onun için kontrollü olarak yokedilmeniz gerekir. Toplumun da bu mikroplara karşı aşılanması gerekir.

Öldürmek de pahalı, yakmak da çevreye zarar veriyor. Çözüm de hazır, önce resetleyecekler ve sonra kompos’a çevirip bitki gübresi olarak kullanacaklar. Zamane tanrısı Bill Gates, Tanrının yarım bıraktığı işi, ondan daha iyi bir çözümle nihayetlendirmek istiyor.!?

Biz zaten biyolojik insan neslinin son örnekleriyiz. “Z kuşağı” İnsan-Siborg karışımı geçiş döneminin intihar kuşağıdır, bu senaryoya göre, denek olarak kullanılacaklar. Chiplenmiş insan protipleri, PreKlonodiler bunlardan seçilecek!. Artırılmış gerçeklik dünyasının romantizmini yaşamadan, akılları ile oynanacak olan nesil bu nesil. Sonrası zaten gen transferi ile yeniden üretilen “Klonoid kuşağı”. Yani “Kimera kuşağı”.

Kendilerini “Z kuşağı” olarak gören ve ayrıcalıklı konumda gören gençleri görünce üzülüyorum. Onlar kobay tavşanları gibi kullanılacak olan bir kuşak. Bizim yaşlı kuşağa gelince zaten onlar, ürettiğinden çok tüketen, acı içinde ölümü bekleyen, çevreye, ailesine ve topluma yük olan fosiller. Fişlerini çekmek gerek!?

Arada kalan sağlıklı insanlara gelince, eğer Humanoidlerden onlara yer ve ihtiyaç kalırsa onları uyuttuktan sonra geri çağırabilirler. Yoksa önce onları kısırlaştırıp, sonra da basit işlerde istihdam etmek mümkün olabilir. Ya da zihinleri kontrol edilerek, bazı bilgi ve duyguları silip, yerine yeni değer yargıları yüklenerek, tabiata salınabilirler.

Çocuklarınızın böyle şeytani bir plana kurban olmasını istemiyorsanız, ailenize, çocuklarınıza sahip çıkın. TransHumanizme, NeuraLink’e, 5G’ye, StarLink’!e “Hayır” deyin. CoVID ve iklim komplosunun GreratReset senaryonun ilk adımları olduğunu unutmayın. 

Selam ve dua ile. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdurrahman DİLİPAK Arşivi