Yusuf KAPLAN

Yusuf KAPLAN

Doğu Perinçek’ten sonra diğer liderlerden de değerlerimizi ve milletin haysiyetini koruyacak açıklamalar bekliyoruz...

Doğu Perinçek’ten sonra diğer liderlerden de değerlerimizi ve milletin haysiyetini koruyacak açıklamalar bekliyoruz...

Bazı CHP belediyeleri ipin ucunu kaçırmaya başladılar! Eşcinsellerin kutlama, yürüyüş ve özel günlerine geçen sene bütün Türkiye çapındaki CHP’li belediyelerin gözardı edilemeyecek bir çoğunluğu destek vermişti ama toplumda şaşkınlıkla karşılanmıştı bu!

O zaman çok tepki gösterdi toplum. Ve tabiî sağduyulu CHP seçmeni.

Eşcinsellik, herhangi bir tercih meselesi değildir. Cinayettir. Nesli ifsad edecek, insan türünü yok edecek bir intihar!

Bu intiharın önüne sadece İslâm geçebilecek durumda. Hıristiyanlık da, Budizm de, Konfüçyanizm de, Taoizm de, Hinduizm de teslim bayrağı çektiler!

İnsan türünün sapkın hazlar uğruna intihara sürüklenmesine tereddütsüz karşı çıkılması ve insanlığın varlığının, haysiyetinin korunması gibi bir hayat-memat meselesi ve mücadelesi bu.

İSLÂM’IN 5 EVRENSEL HAYAT İLKESİ, KIRMIZI ÇİZGİSİ

İslâm; dinin, aklın, neslin, canın ve malın korunması konusu üzerinde hassastır, tavizsizdir. Bu beş varoluşsal alan, İslâm’ın insanı, hayatı koruyan şaşmaz kırmızı çizgileridir. Bu beş kırmızı çizgiden biri çiğnendiğinde İslâm kırmızı ışığı yakar, gereğini yapar.

Bu beş hayat ilkesi, sadece müslümanı değil insanı da, varlığı da, tabiatı da, bunlar arasındaki varoluşsal irtibatı, beslenmeyi ve dengeyi de korumayı teminat altına alır.

Burada taviz verilemez; verilirse, önü alınamaz; insan ruhunu yitirir, hayat da cehenneme döner.

Bunlar, bu şaşmaz evrensel insanlık ilkeleri, İslâm’ın bu toprakları bin yıl insanlık yurdu, adalet umudu, hakikat ufku yapmasını mümkün kılan insanyüzlü bir medeniyet yeşertmesini sağladı.

Bu toplum, bu aziz ve leziz medeniyetin meyvelerini devşiren bir toplum olduğu için, eşcinsel-sapkınlıklar, bütün cinsel sapkınlıklar konusunda hassas ve dünyaya örnek olacak bir toplumdur. Çocuk tecavüzlerine toplumun istisnasız bütün kesimlerinin sert tepki veriyor olması da bunun bir başka göstergesi.

DOĞU PERİNÇEK’İN TEPKİSİ ÖNEMLİ!

O yüzden daha sonraki süreçte tabandan gelen tepki üzerine CHP yönetimi biraz kendine çeki düzen verir gibi oldu ama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Hocamızın açık uyarısı sonrasında yeniden çıkmaz sokağa saptı, saplandı kaldı orada! Kadıköy ve Şişli Belediyeleri kent konseyleri “eşcinsel çocuklar” konulu pankartlar açıyor, açıklamalar yapıyor, bildiriler yayınlıyor!

CHP Yönetimi bu pespayeliğe ne diyecek, merak ediyorum doğrusu.

CHP’li Kent konseylerinin “eşcinsel çocuklar” sapkınlığı-cinayetine en anlamlı, kararlı ve sert tepki Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten geldi.

Perinçek, Kadıköy ve Şişli Belediyeleri Kent Konseylerinin 23 Nisan’daki “LGBTİ+ çocuklar” afişi için “Burada topluma karşı, geleceğimize yönelik bir cinayet işleniyor” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in sosyal medya hesabından yaptığı 7 maddelik açıklamasını aynen alıyorum buraya:

“1.’Eşcinsel çocuklar, lezbiyen çocuklar, travesti çocuklar’ diye bir pankart yapan CHP’li Kadıköy ve Şişli Belediyelerinin Kent Konseyleri cinayet işlemektedir. Bu geleceğimize yönelik bir cinayettir. CHP Genel Merkezi’nden ses yok. Onların da bir tavır alması lazım.

2.ABD’nin küreselleşme döneminde, 1980’den sonra Türk toplumuna mezhepsel etnik kimliklerle birlikte uyuşturucu, fuhuş, intihar ve eşcinsellik dayatıldı. Bu, topluma karşı bir cinayettir.

“MAHKUM EDİYORUZ”

3.Eşcinselliği insan hakkı olarak göstermek hatta bunu çocuklara kadar indirgemek, ABD’nin küreselleşme döneminde dünyaya dayattığı, milleti ayakta tutan bütün değerleri yıkıma uğratma girişimidir.

4.Vatan Partisi olarak bunu mahkum ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ve Adalet Bakanı Sayın Abdülhamit Gül’ün aldığı tavrı doğru buluyoruz. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun açıklaması da çok yerindedir. Ankara Barosu’nun kışkırtmalarına gelmemişlerdir.

“DİYANET DÜŞMANLIĞINA KARŞI ÇIKIYORUZ”

5.Diyanet İşleri Başkanımız, kaynak olarak dini gösteriyor, dini göstermesi yerindedir. Ben de kaynak olarak milli kültürümüzü, milli ahlakımızı gösteriyorum. Son günlerde giderek artan “Diyanet düşmanlığına” karşı çıkıyoruz.

“EŞCİNSELLİKTEN YANA BİR ATATÜRKÇÜLÜK OLAMAZ”

6.Modern geçinen çürümüş çevreler, bu rezilliği yaptığı zaman onu görmezden gelen tavrın Atatürkçülükle, modernlikle, ilericilikle hiçbir alakası yoktur. Eşcinsellikten yana bir Atatürkçülük olamaz.

7.Atatürk’e baktığımızda, “kadın erkek el ele verecek sağlıklı bir toplum olacak” bunu görürüz. 15 yaşından küçük çocukların imam nikahı ile evlenmesine karşıyız, doğru, fakat 15 yaşından küçük çocuklarımızı zorbalıklarla, tecavüzlerle eşcinsel hale getirmelerine de karşıyız.”

*

Doğu Perinçek’ten sonra diğer parti liderlerinden de eşcinselliğe karşı inançlarımızı, değerlerimizi ve milletin haysiyetini koruyacak açıklamalar bekliyoruz...

Vesselâm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yusuf KAPLAN Arşivi