Yusuf KAPLAN

Yusuf KAPLAN

Dünyanın Yahudi sorunu

Dünyanın Yahudi sorunu

Çağdaş dünyanın kurulmasında Yahudilerin belirleyici rolleri var: Kapitalizm, İngilizlerin olduğu kadar Yahudilerin de eseri. Bütün dünya da İngilizlerle Yahudilerin esiri.

Büyük bir genelleme bu; ama kapitalizmin, gözle görülür bir dünya hegemonyası kurduğu iki asırdır manzara böyle!

İKİ ABD: WASP VE YAHUDİ GÜCÜ

Modernitenin zirveye ulaştığı, postmoderniteye evrildiği iki asırlık dünya sisteminin iki kurucu ve koruyucu aktörü var: İngilizler ve Yahudiler.

Sanayi Devrimi, elbette ki, İngilizlerin eseri. Endüstri 4.0’ın ilk ikisi, (fabrika, demir-çelik ve elektronik devrim) temelde İngilizlere ait. Kapitalizmin temellerini atan ekonomi-politik devrim ve çıktısı, dolayısıyla taşıyıcısı “ekonomik insan” modeli, İngilizler tarafından geliştirildi.

Endüstri 4.0’ın son iki ayağı, bilgisayar ve dijital devrimi ise ABD’deki Yahudilerin eseri.

Burada iki güçten sözediyoruz: Birincisi WASP yani beyaz-anglo sakson-protestan özelliklerini taşıyan ABD’yi kuran beyazlar. Merkezi’nde İngilizlerin olduğu, Hollandalı, Fransız, Alman, İskoç, İtalyan ve İrlandalılardan oluşan Amerika kıtasını işgal ederek, kadîm kızılderili kültürlerini, medeniyetlerini tarihten silen Avrupalı işgalci, soyguncu, haydut beyaz sömürgeciler bunlar.

Bunlar, son yarım asırdır, ABD’deki hükümranlıklarını kaybettiler. Trump, işte bunların temsilcisi.

ABD, YAHUDİ GÜCÜ’NÜN İŞGALİ ALTINDA!

ABD, özellikle İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Yahudi gücü tarafından her bakımdan işgal edildi, bütün kurumlarıyla Yahudilerin eline geçti. Amerikan derin devleti, “müesses nizam”ı Yahudi gücü’nün kontrolünde!

ABD finansı, ekonomisi, bankacılık sistemi, üniversitesi, Hollywood’u, Silikon Vadisi, Pentagon’u, CIA’yi, silah endüstrisi, soft-silah endüstrisi medyası Yahudilerin tekelinde!

Trump ve şürekası, işte bu Yahudi gücü’nden ABD’yi kurtarmak için işbaşına getirildi. ABD’ye her bakımdan Yahudiler hâkim olduğunu Trump çok iyi bildiği için hem bir daha azil sopası yememek hem de başkanlık seçimlerini garantilemek için “Yüzyılın Anlaşması” olarak adlandırılan, barbarlık belgesine imza attı, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdıklarını ilan etti. Bu ne demek peki? Yahudilere taviz vermek, boyun eğmek demek! Koskoca ABD’nin başkanının ipi Yahudilerin elinde!

Peki, Trump, ABD’deki Yahudi gücüne darbe vurabilecek mi?

Dünyanın gidişatı dikkatle izlenir ve yaşananlar derinlikli bir perspektifle okunursa, bu sorunun cevabının “evet” olduğu görülebilir. Yahudi gücü, özellikle Yahudi sermayesi, ABD’yi çoktan terketmeye ve Çin’e yerleşmeye başladı bile...

Yahudi gücünün, tanrısı güç’tür; güç tanrısı temelde sermaye biçimini alır ama strateji, politika, ekonomi, teknoloji görünümlerine de bürünebilir.

Bir avuç şirketle ABD’ye hâkim ve dünyaya hükmediyor Yahudi gücü!

YAHUDİ GÜCÜ, DÜNYAYI KIYAMETE ZORLUYOR!

Yahudi gücünün kutsalı yok. Daha doğrusu var ama bildiğimiz kutsal değil bu. Din-dışı, pagan bir kutsal: Sermaye. Adam Smith’in liberalizmin “gizli el”i, Yahudi gücünün sermaye krallığının “gizli el”ine dönüşmüş durumda.

Dünyayı, sermayeyle parmağında oynatıyor Yahudi gücü!

Özellikle de kaos üzerinden dünyaya çeki düzen verilen postmodern dünyada terör örgütlerini de, diktatör rejimlerinin kuklalarını da hem icat eden hem de parmağında oynatan güç, -İngilizlerle birlikte- sermaye tanrısına tapınan bu Yahudi gücü!

Tanrısı sermaye olan bir dünyada elbette darwinyen orman kanunları hükmünü icra edecektir! İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra kurulan bütün küresel kurumlar, Yahudilerin dünya üzerindeki güçlerini pekiştirmek ve meşrûlaştırmak için kuruldu ve şimdiye kadar da “vadedilmiş topraklar” idealini adım adım gerçeğe dönüştürüyor, başta bölge olmak üzere bütün dünyayı ise cehenneme çevirecek barbarlıklara imza atıyor.

Birleşmiş Milletler, IMF, Dünya Bankası, NATO gibi küresel kurumlar, Yahudi gücünü pekiştirmeye hizmet ediyor sadece.

Rahmetli Erbakan Hocabu Yahudi tehlikesine dikkat çektiğinde taşlandı, alaya alındı, makaraya sarıldı ama gelinen noktada haklı çıktı, yeldeğirmenlerine karşı hakkı haykırmaktan aslâ vazgeçmeyen ne kadar büyük bir Müslüman lider olduğu da artık çok iyi anlaşıldı.

Dünyanın bir Yahudi sorunu var artıkKudüs’ü İsrail’in başkenti ilan ederek / ettirerek dünyayı cehenneme çevirecek fitili ateşlemekte çekinmeyen bir Siyonist tehdit!

Yahudi gücü, Siyonist zihniyetle dünyayı hem aptallaştırıyor hem de köleleştiriyor! Bir buçuk asır önce Marx’ın bambaşka bir bağlamda bir Yahudi olarak dikkat çektiği Yahudi Sorunu, bugün son derece tehlikeli boyutlar kazanarak insanlığın geleceğini tehdit edecek boyutlara ulaştı.

Bu anormal Yahudi gücü ve siyonist planları durdurulamazsa, dünya kıyamete zorlanacak!

Vesselâm.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yusuf KAPLAN Arşivi