Yusuf KAPLAN

Yusuf KAPLAN

Dünyanın yeni Leviathan’ı: Yahudi-İngiliz gücünün yurdu Çin!

Dünyanın yeni Leviathan’ı: Yahudi-İngiliz gücünün yurdu Çin!

Dünya, yeni bir sürece girecek mi? Bildiğimiz dünyanın sonunu mu getirecek yaşadığımız korona âfeti?

Belki de ilk bakışta gizemli ama daha önemli soru şu: Koronavirüs, yavaş yavaş kontrol altına alınmaya başlandı; acaba dünyanın başına belâ olan “emperyalist virüsler”i kontrol altına alabilecek mi insanlık?

Bu soruların cevapları, biraz da korona-sonrası’nda bu âfetten ne kadar hasarla, yıkımla, zararla çıktığımıza bağlı olarak verilebilecek...

O yüzden sorduğum sorulara bir çırpıda evet veya hayır diye cevap vermek çok kolay olmasa gerek.

Eğer ekonomik sarsıntı veya yıkım, büyük olursa, bunun, bildiğimiz dünyanın sonunun getireceğini, dünyayı yeni -elbette ki, belirsiz, hatta tehlikeli- bir sürece girdireceğini söyleyebiliriz.

Hiçbir şey göründüğü gibi değil. Hele de aklın çarmıha gerildiği algılar imparatorluğu çağında hiç değil! Gerçek, görüntü; görüntü de kolayca ve de hokus-pokus yapılarak, gerçek olabilir; daha doğrusu görünen ya da görüntü, gerçek olarak sunulabilir post-truth çağında!

ABD’Yİ KURAN PÜRİTEN RUH YIKACAK ABD’Yİ!

ABD’yi püriten ruh kurmuştu başlangıçta. İngiliz püriten ruhu!

Sonra, bu püriten ruh, yok oldu zamanla Yahudi gücü, Amerika’yı ele geçirince.

Yahudi gücü, Amerikan Leviathan’ı işlevi gördü: Amerika’nın her şeyini ele geçirdi -özellikle de İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra. Yahudi gücü, Amerika’nın bütün kurumlarını, medyasını, ekonomisini, akademyasını, kültürünü, Hollywood’u, Silicon Vadisi’ni, silah endüstrisini, Amerika’yı Amerika yapan her şeyi ele geçirince, küresel kapitalist sistemi de ele geçermiş oldu Amerikan Leviathan’ı, vahşî canavar’ı!

Bugün Endüstri 4.0 dediğimiz dört sanayi devriminden son ikisi, İkinci Dünya Savaşı’ından sonra Amerika’ya nihâî olarak el koyan, Amerikan Leviathan’ının yani Yahudi gücünün eseri: Bilgisayar devrimi ve internet devrimi veya dijital devrim. Bu arada dijital devrim bitmedi; belki de yeni başlıyor olacak koronadan sonra...

ABD’yi İngiliz püriten ruhu kurmuştu, İngiliz püriten ruhu yıkacak -bu kez Evanjelizm kılığına bürünerek!

DÜNYANIN LEVİATHAN’I: YAHUDİ GÜCÜ

İngiliz İmparatorluğu tarihten çekilince, ABD, onun yerini aldı ama bir farkla: Yahudi ortak’la!

Yahudi ortak, İngiliz’i ABD’den kovdu; dahası küresel sisteme çekidüzen verecek konuma ulaştı özellikle Soğuk Savaş sırasında: Alman derin devleti de, Japon derin devleti de, Rus derin devleti de, şu ya da bu şekilde Yahudilerin kontrolündedir artık!

Hiçbir şey göründüğü gibi değil, gerçekten de! Ruslar, özellikle de Sovyet sonrası dönemde, kesinkes Yahudi gücünün denetimine girdi. Hindistan ve Çin geldi ardından... Hindistan’ın nükleer teknolojisini kim yapmıştı? İsrail! İnanılır gibi değil ama gerçek!

Hindistan, özelde İsrail’in ama genelde küresel Yahudi gücünün kölesi midir?

Hiç şüpheniz olmasın.

Korona âfetinden önce, Hindistan’dan Müslümanları kökten sürecek iğrenç hukuksuzluklar ve cinayetler işleniyordu ve bunlar gelecek yüz yılı, iki yüz yılı planlayan şeytâni bir aklın eseri olabilecek iğrençliklerdi!

Korona geldi ve bitti şükür bu aşağılık oyun!

Korona’dan sonra boş durmayacaklardır elbette! Allah şerlerinden korusun!

YENİ LEVİATHAN ÇİN, YAHUDİ-İNGİLİZ’İN YERLEŞKESİ

Yahudi gücü, eksen değiştiriyor: Atlantik’ten Pasifik’e yerleşiyor: Amerika’dan Çin’e göçüyor! Tek başına değil: İngilizlerle birlikte!

Çin’in İpek Yolu projesinin görünmeyen mimarı İngilizlerdir!

Yahudi gücü de, İngiliz beyni de Çin’i mesken tuttu!

Dünyanın ekseni değişti: Yeni Leviathan “Çin” olacak: Çin’i tırnak içine aldım; zira bu “Çin”, beş bin yıllık Çin medeniyetinin mimarı Çin değil, özellikle Yahudi gücünün -kapitalizminin- kölesi “Çin”, İngilizlerle Yahudilerin zaman zaman kapışma alanı, zaman zaman da dünyanın kaynaklarını talan etme, paylaşma planlarının yapılacağı, programlarının geliştirileceği yer Yahudi-İngiliz arenası, Çin!

Dikkatinizi çekmiştir: Bütün bunlar, İslâm medeniyetinin yegâne temsilcisi Osmanlı’nın durdurulmasıyla mümkün olabiliyor!

Fakat şunu bilir, şunu söylerim: Osmanlı bilfiil / bedenen çöktü, bilkuvve / ruhen yaşıyor!

Osmanlı ruhunu ete kemiğe büründürecek, adalet, hukuk ve merhamet ilkelerine dayanan, herkese hayat hakkı tanıyan yegâne medeniyet tecrübesini geliştiren bu medeniyet iddiasını adım adım hayata geçirecek Türkiye’yi bekliyor!

Ama Türkiye, kendinden kaçıyor!

Korona sonrası süreçte İslâm’ın önü açık; ama İslâm’ın önünü biz tıkıyoruz kendimizden, kendi ruhköklerimizden kaçarak, birbirimizle boğuşarak...

Oysa sadece biz değil dünya da bu ruha gebe!

Görebiliyor muyuz acaba?

Demiştim ya, hiçbir şey göründüğü gibi değil! Ve bizim de görecek gözümüzü yok ettiler, bizi birbirimize düşman ettiler, karıştırıp enerjimizi tüketiyorlar!

Kendimize gelelim, aklımızı başımıza devşirelim, diye haykırıyorum!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yusuf KAPLAN Arşivi