Yusuf KAPLAN

Yusuf KAPLAN

Dünyayı aptallaştırıyorlar!

Dünyayı aptallaştırıyorlar!

ABD tarihinde bir ilk yaşandı önceki gün: Bir Amerikan Başkanı, görevdeyken, ikinci kez “görevden azil” davası açıldı işbaşındaki Başkan’a!

Tamam, Trump’ın savunulacak bir tarafı yok.

Kaba saba bir adam!

Ama Trump’ın kaba sabalığı, Amerika’nın elden gitmiş olmasına duyduğu öfkeden kaynaklanıyor; Amerika’nın Yahudi gücü tarafından asıl Amerika’nın sahiplerinin elinden alınmış olmasından...

Amerika’nın WASP’ın elinden alınmış olmasının doğurduğu öfke bu!

Beyaz, Anglo-Sakson ve Protestan olarak adlandırılan Amerika’yı kuran beyazların (Başta İngilizler olmak üzere, İrlandalı, İskoç, Fransız, Hollandalı, Alman kökenli sömürgeci, emperyalist beyazların) Amerika’nın Yahudi gücü tarafından esir alınmasına, köleleştirilmesine duydukları öfkenin bir örneği Trump’ın çoğu zaman grotesk (gülünç, kaba, çirkin) popülist öfkesi!

Dünya ölçeğinde etkili bir Yahudi gazetesi, Amerika’yı Yahudi gücü kontrol ediyor, diye yazdığım için son yazımdan ötürü beni hedef göstermiş!

Faşist bunlar!

Hem dünyayı aptallaştırıyorlar!

Hem de yalanlarını deşifre eden insanları hedef tahtasına yatırıyorlar ve hayatlarını cehenneme çeviriyorlar!

Bunları iyi tanırım Londra’dan!

İngilizlerle Yahudiler küresel satranç oyununda iktidar savaşı veriyor olmalarına rağmen, İngiltere’de bile Yahudiler çok güçlüdür her alanda.

Kimsenin gıkı çıkmaz bu konuda! Hemen “antisemit” damgasını yer ve defteri dürülür böyle kişilerin!

Kimsenin gözünün yaşına bakmazlar bu haydutlar: Leviethan, ruhsuz canavar bunlar!

Yaptıkları insanlık dışı işlere, sahip oldukları medya gücünü kullanarak dünyayı medyatik kolonyalizm biçimlerinin epistemik köleleri hâline getirmelerine ses çıkaran, insan hakları, özgürlükler, fimar diyerek haykıran hiç kimseye nefes aldırmak bile istemiyorlar!

Kendi yalanlarına herkesin körkütük inanmasını, herkesin kendi önlerinde diz çökmesini istiyorlar!

Amerikan medyasına Yahudiler hâkim değil mi? Amerikan ekonomisine, finans sitemine, Hollywood’a, silikon vadisine, kültür endüstrisine, silah endüstrisine Yahudiler hâkim değil mi?

Yanlış mı bu?

En son WhatsApp’ın Türkiye’de yaptığı dijital faşizm biçimini gördünüz! Bütün verileri aldı, bir haydut şebekeye verdi! İnsan hakları, özel hayat, bunların umurunda değil! Aşağılık adamlar bunlar! Bir numaralı insanlık düşmanı!

Dahası, Twitter’ın koskoca Amerikan Başkanı’nın sosyal medya hesaplarını nasıl engellediğini, askıya aldığını gördünüz!

Bu nasıl bir güçtür böyle!

Amerikan başkanlık seçimlerinde ne kadar yalan haber üretti Yahudi gücünün kontrolündeki sözümona saygın Amerikan televizyonları, gazeteleri filan, değil mi!

Resmen bir şeytan icat ettiler Trump’tan! Algı imparatorluğu üzerinden bir canavar icat ettiler! Kitlelere servis ettiler! Kitlelerin beyinlerini yıkadılar!

Aynı şeyi Türkiye’de yapacaklar! Erdoğan’a karşı yapacaklar! Dünyanın başka yerlerinde de başvuracaklar bu tür şeytanî aşağılık yollara!

Sonra da Biden’ın yemin ettiği gün, Amerikan derin devletini elinde tutan güçler, Biden’ın seçilmesi üzerindeki şaibeleri giderecek, Biden’ın seçimini meşrulaştıracak, Trump’ı azil sürecine götürecek, azil sürecinde de mahkûm ederek bir daha aday olmasını önleyecek tam faşizan bir darbe gerçekleştiriliyor Amerika’da. Postmodern bir darbe: Medyatik darbe! Dijital faşizm!

Dört beş dev şirketle hükümetleri dize getirecek boyuta ulaştı Yahudi gücü!

Yanlış mı bunlar? Noam Chomsky’ye sorun, anlatsın bu dijital faşizmin ve emperyalizmin nasıl zıvanadan çıktığını, dünyayı köleleştirdiğini...

Sosyal medyada da, bütün diğer medya mecralarında da küresel Yahudi gücüne bağımlılıktan çıkmak, özgürleşmek zorundayız! Yoksa sürü gibi gütmeye devam edecekler dünyayı da, bizi de!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yusuf KAPLAN Arşivi