Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Fitne Ateşi Üfleyerek Sönmez!

Fitne Ateşi Üfleyerek Sönmez!

Allah’ın değişmez ve değiştirilemez ilkesi İslam Nizam ve Düzenini terk edeli, “Bu çağrıyı kulak ardı ederek Allah yolunda kulluk mücadelesini terk ettiğiniz takdirde, yalnızca içinizdeki zalimleri vurmakla kalmayacak, aksine, bütün toplumu kasıp kavuracak, savaş, fakirlik, anarşi, ahlaksızlık, yozlaşma ruhsal ve toplumsal çalkantılar gibi bir fitne felaketinin sizi perişan etmesinden korkun ve sakının!.. “(Enfal S.25) ilahi mesajının haber verdiği fitne yangınlarının Dünya’yı yakıp, kavurduğu bir asırda yaşıyoruz! 

Asrımızın fitneleri olan Irkçılık, Mezhepçilik, Meşrepçilik, Cemaatçilik ve Şirk ateşiyle alevlenen Laisizm, Kapitalizm, Kamalizm, Sosyalizm vs. fitneleri, biz Müslümanları böldü parçaladı. Ve Emperyalistlerin sofrasına yem yapıp yutmağa devam ediyor!

Bu fitnelerin tabi sonuçlarından olan Silahlı darbeler fitnesinin en şiddetlisini de 15 Temmuz Fitne Feto ekibininÜlkemizi İşgal EttirmeOperasyonunda yaşayarak gördük!

Yüzlerce vatandaşımız, asker ve polisimizin şehid edildiği ve binlercesinin yaralandığı bu Büyük Fitne Darbe girişimi, Allah’ın yardımı ve Milletimizin cesaret birlik ve beraberliğiyle şimdilik önlendi Elhamdülillah! Ama şimdilik!

Zira, ateş üflemeyle nasıl söndürülemezse, fitne ateşi de sözlerle söndürülemez! Hele ateşe körükle ve benzinle  gidenler ateşi yangına dönüştürürler!

Yaratıcı, Yaşatıcı ve Yönetici İlah olarak sadece Allah’ı ve Lider olarak Hz. Muhammed (s.a) Efendimizi ve Düzen olarak İslam›ı  tanıtmayan,öğretmeyen bu  Batıcı ve batırıcı eğitim sistemi, bela ve musibetlerimizin bataklığını oluşturan en büyük Fitne kaynağıdır! 

Asırlık bu Materyalist çarpık eğitim sistemi, Milli Eğitim suyuyla söndürülmelidir! Aksi halde darbelere alet olacak veya alkış tutacak ve terör örgütlerine malzeme olacak daha nice hastalatılmış nesiller bulacaklar! 

Evet! Ateşi su söndürür! Birde ateşi oksijensiz yani havasız bırakmak! 

Fitne yangınlarının suyu Kardeşliktir! Birliktir!  İlimdir! Nasihattir! Sohbettir! İlim, sohbet ve nasihatle yetiştirilecek İmanlı, Ahlaklı Din ve Vatansever nesillerdir!

 Fitneye alet olan ve ateşe körükle giden dinsiz, ahlaksız ve Vatansız Medyayı Susuz ve Oksijensiz bırakmadan bu ateş asla söndürülemez! 

Ve fitne merkez ve odaklarını oksijensiz bırakmadan da bu ateş söndürülemez! 

 Yani ismini adaletten alan AK İktidarımızın, kurunun yanında yaşı yakmadan, mazlumla zalimi, suçlu ile suçsuzu ayırarak Din ve  Vatan haini kadroları Devletimizden temizlemeden yani tasfiye etmeden bu fitne ateşi asla söndürülemez!

Mesela; Asya Bank’ta çalışan tüm kadrolara iş yasağı getirerek cezalandırmak ve diğer kurumlarımızda at iziyle it izini ayıklamadan masum görevlileri cezalandırmak, fitne ateşine

su değil, benzin dökmektir! Hak ve Adalet İlkelerinden sapmaktır! Suçsuzları suçlularla beraber yakmaktır! Bilmeden dostlarımızı, düşmanlarımızın safına 

katmaktır! 

Hepimizi yakmakta olan fitne yangınlarını söndürmek için uğraşan tüm kardeşlerimize selam olsun.

Ve Allah (c.c), tüm fitnelere karşı daim yar ve yardımcımız olsun!

Bu fitne yangınlarına su taşıyacak nesilleri yetiştirme seferberliğinde olan tüm din ve vatansever öğretmenlerimizin “Öğretmenler Gününü” sene de bir gün  değil, her gün tebrik ediyor ve ellerinden öpüyoruz! Vefat edenleri rahmetle anıyoruz. Ruhları şâd, Makamları Cennet olsun!

Selam, sevgi ve duayla  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi