Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Gaflet ve Nifak Muhalefeti ve “Kazanamazsak da kaybettireceğiz!” ittifakı!

Gaflet ve Nifak Muhalefeti ve “Kazanamazsak da kaybettireceğiz!” ittifakı!

Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mü’min kardeşlerimize, Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun! 

Ülkemizin ve Milletimizin mutlu geleceği adına İktidarların yapıcı, uyarıcı, iyiliğe güzelliğe barışa ve sevgiye, her türlü hayra motor, yanlışlara, kötülüğe, haksızlığa, hatalara, zulme ve her türlü şerre fren olacak Muhalefete her zaman ihtiyacı vardır!

“Hangi çağda ve hangi toplumda olursa olsun, erkek de olsa, kadın da olsa bütün inananlar, birbirlerinin yardımcıları, koruyucuları ve velisidirler. Münafıkların tam tersine, onlar iyilikleri emreder, kötülükleri engellemeye çalışırlar; namazlarını kılar, zekâtlarını verirler; Allah’a ve Elçisine her konuda içtenlikle itaat ederler. Allah’ın rahmetiyle kuşatacağı kimseler, işte bunlardır. Hiç kuşkusuz Allah, sonsuz kudret ve hikmet sahibidir. Dolayısıyla, hiçbir iyilik mükâfâtsız bırakılmayacaktır!”( Tövbe S.71) İlahi mesajındaki prensiplerin hayatımızın her alanında samimiyetle uygulanmasına hasret kaldık! 

Aile içinde bile; eşlerin ve evlatların birbirlerini uyarmaları, Şirketlerde Ortakların, STK’larda ve Partilerde yöneticilerin ve üyelerin istişareyle birbirlerini ikaz etmeleri rahmettir, berekettir, huzurdur ve mutluluktur! Hal böyle iken ailede, ticarette, sosyal hayatta olmazsa olmaz prensipleri tabiî ki siyasette de en güzel örnekleriyle görmek istememiz kadar doğal bir şey olmasa gerek!

Devletler, İktidarların uyarıcıları olduğu dönemde yükseldiler ve şakşakçıların olduğu dönemde çöktüler! Muhalefet, iktidar gibi değerli ve önemli bir müessesedir! Muhalefet ne oranda başarılıysa, iktidarlar o oranda motivasyon kazanırlar. Ama heyhat! Canım ülkemde nerede bu şans? Mumla arıyoruz!

Cumhuriyet’in ilk dönemlerinde Mandacı İttihad Terakkinin devamı olan Halk Fırkası (Partisi) İktidarı, Milli Muhalefet Partileri Cumhuriyet Terakki Partisi ile Serbest Fırka Partisinin uyarıcı muhalefetine kulak verseydi, öfkeyle Partileri kapatıp binlerce kişi idam etmeseydi Halk Fırkası yani CHP asla zalimleşemezdi! Maddi ve Manevi sahadaki İhanetleri asla yapamazdı! Zulümleri sebebiyle bugün bile “Sol geliyor” korkusunun hâlâ devam etmesinin sebebi budur!

Milli bir Muhalefet Partisinin olmayışı Devletimiz ve Milletimizin geleceği için en büyük şansızlıktır! Ve tehlikedir!

Ülkemizdeki Meclis dışı Muhalefet, feraset ve basiretten yoksun, tam bir gaflet ve dalalet içinde olmaları sebebiyle Meclis içi Muhalefette tam bir Nifak ve İhanet muhalefetine dönüşmüştür!

“İSTEMEZUUK” Yeniçeri muhalefetiyle kendilerine, Milletimize, Ülkemize ve Mazlum İslam Coğrafyasına Maddi ve Manevi zarar vermeye ve zaman kaybettirmeye devam ediyorlar!

“Köprülere, Barajlara Yollara, Marmara’ya, Kömür ve Nükleer Enerji Santrallerine, Hes’lere, Havaalanlarına, Hızlı Trenlere, Kanal İstanbul’a, Modern Hastahanelere, Ülkemizin, canlarımızın, namuslarımızın ve Mazlum Coğrafyamızın emniyeti olan Savaş Sanayiinin temelleri SİHA, Helikopter, Tank, Top, Füze ve Filo Üretimine Hayır, asla İstemeyuuuz!” şeklindeki Mandacı Muhalefetleriyle Efendileri Siyonist ve Haçlı Emperyalistlere hizmet etmeye ve taşeronluk yapmaya devam ediyorlar!

Bu Meclis içi Mandacı Partilerin Nifakları (İkiyüzlülükleri) sebebiyle hasbi, samimi ve Milli olan Tabanları ve Seçmenleri sohbetlerle uyarılmadıkları için bu Nifak oyununu ve gayri Milli şer muhalefeti fark edemiyorlar! Eğitici, delilli ve uyarıcı Sohbetleri dinledikleri vakit sahneye gelerek altı oklu rozetlerini ağlayarak nasıl çıkardıklarına bizzat şahidiz elhamdülillah!

“Kazanamazsak da kaybettireceğiz!” kin ve hırsıyla siyaset yapan Partilerin Yöneticilerine;

Silahlı Darbelerle devrilen Milli İktidarların yerine halkımızı yalanlarla, palavralarla aldatarak İktidara gelen geçmişteki Masonik İktidarları en iyi yapıcı, uyarıcı Milli Muhalefetiyle Sandıkta deviren Necmeddin Erbakan Hocamızın İktidara gelişindeki Milli Muhalefet örneği başarısını metod olarak almalarını tavsiye ediyoruz! Şahısların şahsiyetiyle, aile yaşantısıyla asla uğraşmayan kimseyi alaya almayan, iftira ve dedikodularla uğraşmayan sadece “Milli Nizam, Milli Görüş ve Adil Düzen” ilacıyla çare sunan Milli Muhalefetiyle İktidara gelen Hocamızın bazı talebelerine ne oldu ki bu güzel Rahmani tebliğ ve davet metodunu terk ettiler! Kendilerinden ayrılanlara ve olmayanlara kâfir, mürted ve hain gibi adi sözlerle Şeytani saldırı metodunu seçtiler! Ve Dünün Dinimizin ve Devletimizin açık ve net Düşmanları Mandacı Masonik Nifaki Muhalefetiyle el ele verme ve kol kola girme zilletine düştüler! Bu yanlışlıkları ve gafletleri sebebiyle de her seçimde hezimet üzerine hezimet yaşamaya devam ediyorlar! Yıllarca omuz omuza beraber mücadele ettiğimiz bu kardeşlerimizin ve ayrılıp Partiler kuran kardeşlerimizin Dış güçlerin, Müslümanları ve Ülkelerini “Böl, Parçala, Yut!” oyunlarına alet olmalarına en çok üzülenlerdeniz. Acilen aslına dönmelerine dua ediyoruz!

“…Ey Rabbimiz! Bizi ve bizden önce iman etmiş olan kardeşlerimizi bağışla. Kalplerimizde, Mümin kardeşlerimize karşı hiçbir kin tutturma! Ey Rabbimiz! Şüphesiz sen çok esirgeyicisin, çok merhametlisin.” (HaşrS.10)” AMİİİN!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle üç aylarımız mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi