İsmet KÖSOĞLU

İsmet KÖSOĞLU

Gazeteci Gözü İle...2018’DE BUNLAR OLSUN

Gazeteci Gözü İle...2018’DE BUNLAR OLSUN

Bir yılı daha geride bıraktık.

  Aslında ömrümüzden giden bir yıl yani hedefe yaklaştığımızın işareti.

  Sağlık ve huzurlu hayatın sürdüğü bir yıl olsun diyorum 2018 yılının.

 Millet olarak zorluklardan geçiyoruz.

   Dünyanın cenneti olan Türkiye, coğrafi olarak merkezi bir yerde bulunduğu için dış düşmanları olduğu kadar içtende hainler hiç eksik olmadı.

  Yılın ilk yazısı olarak yazmaya başlarken sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan milletçe yüzümüzün gülmesini istiyorum.

   Devlette en tepe noktada idare edilmemize rağmen Rize’nin yatırımlar konusunda gerekli desteği aldığını söyleyemeyiz. İşsizlerin kahvehaneleri tıka basa doldurduğu Rize de bu konu inşallah yeni yılda çözülür, ümitle bekliyor ve temenni ediyorum.

   Sağlıkta Tıp Fakültesi bünyesinde yapılmak istenen ve bizim evladımız Dekan’ın başını yiyen sağlık kompleksinin çözülmez yumak olmaktan çıkmasını istiyorum. Son aşamaya gelen Tıp Fakültesi kampüsünün son aşamaya gelmesine rağmen hiç edilmesini 2018 dede unutmayacağız.

   Deniz doldurularak (Cumhurbaşkanının evet dediği Dekanın projesine alternatif diyerek)bir Bakan tarafından yapılacak sözü verilen Hastanenin 2018 de takipçisi olacağımızı şimdiden belirtmekte fayda vardır diyorum.

   Yazılarımı takip edenler iyi hatırlar, İkizdere de 2015 de asılan meşhur bir Çay Fabrikası pankartı vardı. İktidar yetkilileri tarafından yapılmış gibi hayırlı olsun diye asılmıştı. Oysa yıllar geçti ortada değil Fabrika arsa dahi yok. Yeni yılda gerçekleşmesini isteriz. Zira seçim yok ama söz verdik yaparız diyenleri daha fazla utandırmayalım derim.

   İyidere Lojistik neredeyse unutuldu.

   Sarp-Samsun Demiryolu 2018 de ivme kazanmalıdır. Sık sık hatırlatacağız.

   2018 yılında Rize-Erzurum karayolundan kış mevsiminde de geçtik çok şükür.1880 yılının hayali Ovit Dağı tek tüpte de olsa aşıldı. Dağın zirvesinde kar var 600 metre Altan tünelden sıkıntısı geçiyoruz.

   Tünel tamamda DUBLE YOL henüz başlamadı maalesef.

  İkizdere-Sivrikaya Tünel arasında Asrın projesi TÜNELE YAKIŞMAYAN yol var maalesef.

    Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Ulaştırma Haberleşme Bakanının hemhal olduğu DUBLE YOL yapımını geciktirmeyin.

   Tünele çıkan yolda (İKİZDERE-SİVRİKAYA)arasının yapımına şimdi değilse ne zaman başlanacak. Burada bizden çok siyasi arenada emek vermiş Hasan Karal –Habip Soluk Vekillerim ödenek-İhale konusunu gecikmeye mahal bırakmadan 2018 de çözmelidirler. 

   Sn.KARAL VE SOLUK bu yolun Vekili olarak sizleri tanırım ve tanıyorum, tanışıklığımı ve güvenimi boşa çıkarmayınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İsmet KÖSOĞLU Arşivi