Taha TOPRAK

Taha TOPRAK

Gençler Uçuyor

Gençler Uçuyor

Sevgili genç kardeşlerim!

Sizlere bu yazıyı bir gençlik haykırışıyla yazıyorum. Biliyorum ki, hepiniz bir şeyler uğruna çeşitli çabalar gösteriyorsunuz. Bundan 20-25 yıl önce dünyaya açtığımız gözlerimizi nerede kapatacağımız konusunda şüphelerimiz var. Hayırlı bir yerde, hayırlı bir görevde ve başarılı bir basamakta inşallah hayırlı bir ömür ile geçiririz hayatımızı.

Kardeşlerim, hepimizin içinde bir şeyleri elinde tutma arzusu var.  Hepimiz kendi hayatımıza yön veriyor, kendimizi yönetiyoruz. Başarı yolunda kaybedersek pes ediyor, sonraki adımı düşünmüyoruz. Bu hayatta en büyük değer birisinin senin elinden tutmasıdır. Bizim bu yaşam yolculuğumuzun başında, bebekliğimiz döneminde elimizden tutmaya başladılar ve sonra teker teker bırakmaya başladılar ellerini. Büyüdükçe yalnızlaşıyoruz, derler ya, işte o eller ayrıldıkça yalnızlığa doğru adım atıyoruz.  Ama sadece bir el kalmalı üzerimizde bizi yürütmeye devam eden. O son elde çekip giderse düşeriz, kalkamayız belki de…

İşte o el, senin her zaman yanında olacak. Her zaman her adımında fikir alabileceğin, sana yol gösterecek, senin bir şeyler başarmana vesile olacak. Senin her döneminde sana bir sonraki dönemi anlatacak ve seni her daim başarı merdiveninde tırmandıracak. Kardeşlerim o eli hayatınızda yakalayın. Çevrenizdeki insanlardan birini sahiplenin. İnsanın en büyük hediyesi o kişiyle daha iyi adımlar atmasıdır.

Kardeşlerim, sakın kendi işimi kendim görürüm diyerek böbürlenmeyin. Sıradan ezberler bizim hayatımızda oldu bunca yıl. Padişahların dahi her daim danışacağı birisi vardı yanında. Patronların dahi danıştığı birisi var hayatında ve bize bilgi öğreten çok değerli hocalarımızın bile her gün danıştığı birisi var hayatında.

Sizlere bu yazıyı yazarken hem kendime bilgi veriyor hem de sizlere etkisi olur diye sizlerle paylaşıyorum.

Biz gençler her daim en iyisini hak ederiz. Biz her daim başarıya koşarız. Biz topluluk önünde uçmalıyız. Belki de bizden de el uzatmamızı bekleyen bizden küçük kardeşlerimiz var. Belki de onlarda bizden yardım bekliyor. Bunun farkındalığıyla yaşamayı temenni ederim.

Değerli kardeşlerim, İstanbul’da üniversite hayatımda iyi ki tanışmışım dediğim ve her daim desteklerini aldığım çok değerli büyüklerim oldu. Onlardan birisi de “Gençlerin Abisi: Ömer EKİNCİ”

Ömer abi, binlerce gence ulaşmayı başardı. Kendisinin önderliğinde kurmuş olduğu gençlik platformu 12 Yıldız ile birçok gence el uzatıyor ve birçok gencinde kardeşlerine el uzatmasını sağlıyor. Bu faaliyetiyle toplumda değer ve farkındalık kurmayı amaçlıyor. Yukarıda bahsettiğim konuyu faaliyete aktaran 12 Yıldız platformunu sizlere daha önceki yazılarımda anlatmıştım.

Gençlerin Abisi: Ömer Ekinci, bu işe baş koydu. Bu zamana kadar yaptığı çalışmalarıyla gençlerin ilgi odağı oldu. Yeni bir projesi için yine biz gençler için “Gençler Uçuyor” TV programını yayın hayatına alıyor. Sadece gençlere yol gösterip iz bırakma amacıyla yapılan bu programı bütün kardeşlerimin takip etmesini ve yayın içerisinde mesajlarıyla yayına katılmaları, biz gençlerin zihnindeki birçok soruya cevap bulacaktır. Ömer Ekinci ile Gençler Uçuyor programı 14 Haziran Cumartesi saat 22:20’de TRT OKUL’da canlı yayın ile başlıyor.

Değerli kardeşlerim, bu program bizlerin hayatına uzanacak elleri oluşturacak belki de, belki de bu program bizim hayatımıza etki edecek kırılma noktası olacak. Oradan öğreneceğimiz bir bilgi belki de bizim hayatımızda başarıya vesile olacak. Sizler için hazırlanmış bu programı kaçırmayın. Daha başarılı ve daha mutlu bir gençlik için daha iyi adımların atılmasına…

Gençler en iyisini hak ediyor,

Ömer EKİNCİ ile Gençler Uçuyor! – 14 Haziran Cumartesi 22:20 TRT OKUL’da…

Nereden Takip Edebiliriz ?

https://www.facebook.com/genclerucuyor

https://twitter.com/genclerucuyor

www.genclerucuyor.com‘dan takip edebilir önerilerinizi sunabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Taha TOPRAK Arşivi