Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Hakkı Batıl, Batılı Hak gören şaşkınlar toplumuna ilahi duyuru!

Hakkı Batıl, Batılı Hak gören şaşkınlar toplumuna ilahi duyuru!

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (c.c) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun!

“Ey iman edenler! Sizden önce kendilerine kitap verilmiş olan ama buna rağmen bu son peygambere iman etmeyen Yahudi veya Hıristiyanlardan herhangi bir gruba itaat edecek olursanız, sizi inancınızdan çevirip yeniden inkâra döndürürler. kâfir yaparlar!” (Ali İmran S.100) İlahi ihtar ve uyarıya rağmen batıl yollara uyunca devletimiz kıblesini batıya yani Roma’ya çevireli tam yüz yıl oldu!

İşte Noel yılbaşı yaklaşırken Müslümanların sokakları, çarşı pazarları!

Medyanın ikiyüzlü maskaralıkları!

Allah için koyunların kurban edilmesine kuduran sözde hayvanseverlerin içkilerine meze yapmak için kesilen hindi katliamına katılarak destekleri!

Allah (c.c), düşmanlarımızın modalarıyla ve çağdaşlık zehriyle uyutulan milletimizi merhametiyle ihsan edeceği dindarlığımızla uyandırsın!

Düşmanlarımızın zulüm masajlarıyla değil, İslam’ın engin mesajlarıyla uyandırsın!

Bu vatanı düşmanlarımıza karşı kanlarıyla koruyanların torunlarını batı hayranlığı uykusundan İslam medeniyeti ilacıyla uyandırsın!

Bu ne rezalet! Bu ne zillet! Bu ne esaret!

Anadolu’yu işgal edemeyen mason-haç ittifakı şehid ve gazilerimizin torunlarının beyinlerini gönüllerini İslam dışı ideolojilerle, giyimlerini örf ve adetleriyle ve midelerini ürettikleri gıdalarla çoktan işgal etmişler! Dedesi Sultan Abdulhamid’e yabancı hatta düşman ama Lenin Mao gibi faşistleri asrın katillerine hayran bir nesil!
İslam medeniyetinden habersiz, milli örf adetinden kopuk ve kendi milli bayramlarına yabancı bir nesil!

Hicri yılbaşına uzak ama dede katillerinin Noeline ve yılbaşısına hayran bir nesil!

Modacılık, çağdaşçılık, Batıcılık morfinleriyle uyuşturulmuş aslına yabancı, özüne yabancı, sözüne yabancı bir nesil!

İçimiz yanıyor! Gönlümüz yaralı!

Yüzyılın kültür savaşının esirleri bu nesle acıyoruz! 

İçimizdeki beyinsizlerin ihanetleri sebebiyle ruhları gönülleri işgal edilen bu nesle merhamet kucağımızı açmalıyız!

Onların emperyalist morfinlerin tesirlerinden kurtarılmaları için acil İslami medeniyetimizi tanıtım seferberliği başlatmalıyız!

Kınayanların kınamasına, kuduracakların kudurmasına aldırış etmeden milli bir eğitim ve milli bir ahlak seferberliğini artırmalıyız!

Biz bu tedbirleri ihmal ederek boğulmakta olan nesillerimizi yeni FETÖ yılanlarına sarılmağa mahkûm etmemeliyiz! Zira hâlâ masonların, maddeperestlerin ve batı aşıklarının açmaya devam ettiği özel okullara rağbet var!

Hâlâ Amerikan özel kolejleri Türkiye genelinde yayılmaya devam ediyor!

Hâlâ hicri yılbaşımızda kanallarını kapatıp Haçlıların Neol yılbaşısına ekranları zevkle açarak teşvike devam eden fitneviyon kanalizasyonları evlerimize batı pisliğini akıtmaya devam ediyor!

Amerikan, batı ve batıl hayranı nesillerin yetiştirilmesine çanak tutanların ve zemin hazırlayanların PKK ve FETÖ örgütlerine hizmet edenlerden ne farkı var!

Bu ne rezalet! Bu ne zillet! Ve bu ne esaret ki; yüz yıldır zincirleri kırıp İzzete kavuşamadık! Vatanımızı düşmanlardan kurtardık. Ama vatandaşlarımızı batılıların yolarından ve  yıllarından hala kurtaramadık!
Onun için uyuma yok! Yorulmak yok! Durma yok nesillerimizin dirilişi için hak yola devam inşallah!

Salı akşamı saat 21’de Akit TV canlı yayını MİLLİ DİRİLİŞ programında buluşmak üzere Allah’a emanet olun! 

Allah (c.c), milletimizin dirilişiyle gerçekleşecek 1439 hicri yılımızı resmi olarak kutlayacağımız günlere kavuştursun!

Bu dua ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla yüz yıl evvel cumayı pazara çevirerek yasallaştırdıkları cuma tatili yasağının kalkması, Ayasofya’nın acilen açılması, Siyonist ve Haçlı işgallerinin bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle

Selam, sevgi ve dua ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi