Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Hikmet hoca Bir tarz! Ama...

Hikmet hoca Bir tarz! Ama...

Konyaspor maçı 3-1 mağlubiyetle sona erdi

Maç öncesi sn.Hikmet KARAMAN hocanın görüşlerini dinliyorum .Her zamanki filozofik tavrıyla eksikliklerden bahsediyor Başka takımları örnek veriyor. Hatta Beşiktaş’tan bahsediyor. GOMEZ olmazsa imiş vah ki vah Beşiktaşın haline. Buradan Kweuke’nin eksikliğine dikkat çekmek istiyor. Yazık. Gerçekten yazık.

Hikmet hoca !bir tarz. Giyimiyle,görüntüsü ve konuşmasıyla bir tarz.                                 

Ama hoca istersen maçla ilgili kısa bir bilgilendirme yapalım.

Dk.11 Konyaspor kendine göre sol köşeden korner kullanıyor.Ömer Ali ortalıyor. Sahanın en kısalarından Halil İbrahim kale sahası içerisinde kafayla zıplamadan gol atıyor. Dk.61 yine Konyaspor kendine göre sol köşeden yine Ömer Ali korner atışı kullanıyor.Yine kale sahası bu sefer  VUKOVİÇ kafayla yine gol atıyor.

Hocam siz hala eksikliklerden ve başka takımlardan bahsetmeye devam edin.Şaka değil ama komik.

Aykut KOCAMAN hoca ayıp olmasın diye Ömer Ali’yi 80.dakikada dışarı alıyor. Teknik adam dayanışması buna denir. Rakip hoca önlemini almıyorsa bari ben çıkarayım tehdit olmaktan çıksın.

Çaykur Rizespor iyi futbol oynuyormuş.Yorumcular ekranlardan öyle anlatıyorlar.Masal anlatır gibi.İyi futbol karın doyurmuyor.Maç kazandırmıyor. Puan kazandırmıyor.İyi futbol sonuca endekslidir.Gösteri isteyen sirke gidip hokkabazları seyreder.Biline.

Kaleci,takım için önemlidir.Her zaman aynı performansıgösteremez.Bugün Itandje vasat bir gününde idi.Maalesef bugün takımın havasına o da uydu.

Orta alanda Sylvestre top ayağına gelince önce topun çapını ölçüyor.Bir sağa bir sola dönüyor.Sonrasında sahanın genişliğini göstermek için sürekli yan pas ve geri pas yapıyor.Yan pas ve geri pas futbolda var.Oyun kurmak için yapılır.Ancak Çaykur Rizespor bu işi ileri gidemediği ve ilerde top tutamadığı için yapıyor.Yani zorunlu.Rakip saha ortalarından bile geriye ve kaleciye döndüğümüz oluyor.

Forvet oyuncularına gelince! hepsi iyi ve çalışkan çocuklar.Formalarını da terletiyorlar.Saygısızlık ta yapmıyorlar.O kadar.İyide forvet oyuncuları sanki birbirlerine küs.Yardımlaşmak yok.Dayanışma yok.Destek yok.Gol yok.Asist yok.Olmaz.Nereye kadar.

T.Konya maçında Çaykur Rizesporda 53 numaralı formayı giyen sahanın en genç futbolcusu D.İsmail takımın en iyisi idi.Futbol oynama ve kazanma arzusu diğer arkadaşlarına göre üst seviyede idi.Ancak takım kendisine ayak uydurmadı.

İlk yarı bitiminde T.Konyaspor 26 puanla 7.sırada idi.Şu anda 59 puanla 3.sırada.

Çaykur Rizespor 24.puanla 8.sırada idi.İkinci yarı 13 maçta topladığı 7 puanla küme düşme potasına yaklaştı.ŞAKA gibi.Ama maalesef böyle.

Bundan böyle kendi maçlarımızdan ziyade aşağıdaki rakiplerin maçlarını izler olduk.Çünkü RİZESPOR artık kendi göbeğini kendi  kesme modundan uzaklaştı.

Allahtan ligin boyu kısaldı.Şu anda Eskişehirsporla 5 Sivassporla 6 puan fark var.Ancak kazanamazsan bu fark kapanır.

Önümüzdeki hafta Mersin maçı milat olacak.Kazanıp nefes almak lazım.Yoksa dilim varmıyor ama maalesef.

Geride bıraktığımız  23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Sabri TOPAL Arşivi