Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Hz. Hüseyin ve Hüseyinleri Rahmetle, Yezid ve Yezidleri Lanetle anıyoruz!

Hz. Hüseyin ve Hüseyinleri Rahmetle, Yezid ve Yezidleri Lanetle anıyoruz!

Bismillahirrahmanirrahim

Kıymetli Kardeşlerim, Hicri yeni yılımız Muharrem Ayı’ndayız, Kerbela ve Aşura’nın da Arefesindeyiz. Önemine binaen iki yıl önce kaleme aldığımız yazıyı güncelleyerek ilginize arz ediyoruz.

Dersler dolu ve çok önemli hadiselerin yaşandığı Kameri Aylarımızdan ve Hicri Yılımızın ilk ayı Muharrem Ayı’nın 10’u olan AŞURA GÜNÜ’müzü, 8 Ağustos Pazartesi günü idrak edeceğiz inşAllah! Mübarek olsun! ‘’Aşura-Aşara’’ kelime manası olarak, 10 sayısının adıdır! İslam literatürümüze girmiş ve Kur’an-ı Kerim’de de birçok yerde zikredilen Nebilerimiz ve Resullerimizin hayatının önemli kırılma noktaları ve dünya tarihinin akışını değiştiren önemli olayların olduğu gün olarak anılır! Kaynaklarımızda da belirtildiği üzere; Hz. Âdem’in (a.s.) tövbesi Âşura Günü kabul edilmiştir. 

Hz. Nuh (a.s.) gemisi Cûdi Dağı’nın üzerine Âşura Günü inmiştir. Hz. İbrahim’in (a.s ) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur. Hz. Yusuf (a.s), kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır. Hz. Yakub (a.s.)’ın oğlu Hz. Yusuf’un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır. Hz. Eyyûb (a.s) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur. Hz. Davud (a.s)’ın tövbesi o gün kabul edilmiştir. Hz. Musa (a.s.) Âşura Gününde denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür. Hz. İsa (a.s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün göklere yükseltilmiştir. 

Ve tabiî ki Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin biricik yarenleri Hz. Hüseyin (r.a) Efendimizin Ehl-i Beyt’iyle beraber Kerbela’da Şehit edilişi Miladi 10 Ekim 680Hicri  61 yılı 10 Muharrem’dir! 

Bağdat’ın yaklaşık 100 km. güneybatısında yer alan Kerbelâ’da yaşanan bu menfur hadisenin üzerinden Hicri olarak 1383 yıl geçmişse de hepimizi dilhun eden bu yaramızın kanaması halen devam etmektedir. Bu derin yarayı kaşıyan istismarcıların oyununu bozmak için İmam Hz. Hüseyin (r.a) ve diğer Kerbela Şehitleri’nin Şehadetlerini Milletçe ve Devletçe büyük törenlerle anmalıyız. Kerbela Direnişinin asıl sebeplerini açık ve net olarak önce kendimize sonrada tüm insanlığa anlatmalıyız. Ve İnandırıcı olabilmemiz için de her yer ve her zaman daim mazlumların yanında Yezidi zalimlerin karşısında İmam Hüseyni ve Zeynebi bir duruş sergilemeliyiz! 

Kime Biat edilir, (Oy verilir) Fıkhını (Hukukunu) Kerbela’da kanıyla yazan İmam Hüseyni Efendimizi sırtlarını zincirle döverek anmak ve katillerini 14 Asırdır başka yerlerde aramak, yeni Kerbela zulümlerini ve Yezid gibi Zalimleri çoğaltmaktan başka kimseye faydası yoktur! 

Kerbela zulmüne yanlış adres gösterdikleri sayıları Milyarı geçen Ehl-i Sünnet Müslümanlarından Yezit mel’ununu seven bir kişi yokken, her Ehl-i Sünnet Ailesinde; (Ali Hasan, Hüseyin, Zeyneb) vs. diğer Ehl-i Beyt isimleri şerefle kullanırken, 11 asırlık bu İftira kampanyasına ne zaman son verilecek? 

Kripto Yahudiler, Abdullah ibn-i Sebe’lerin ektiği iftira ve tefrika tohumlarını ne zaman Ümmet ilacıyla kurutacağız? Ne zaman? 

Asrımızın Halkı Müslüman Ülkelerin başındaki Esad gibi Yezidi Kralların yanında yer alıp Hüseyni ve Zeynebi Mazlum Halkların acımasızca hunharca şehir şehir bombalarla katline destek verenlerin veya seyirci kalanların Kerbela’yı anmaları aldatmacadır. Ve sadece siyasi ve mezhebi bir propagandadır! 

Bugün Yemen, bu Mezhep İstismarcılarının eliyle yanıyor. Bugün Afganistan Irkçı Faşistlerin eliyle yanıyor. Bugün Türkistan ve Arakan, Somali bu Mezhepçilik ve Irkçılık ateşi sebebiyle Hint, Çin, Fransız ve İngiliz Emperyalistler eliyle yanıyor! 

Bugün Irak, Suriye, Lübnan, Libya, Nijerya; Haşdi  Şabi, IŞİD, Boko Haram, PKK-PYD-YPG vb. terör örgütlerinin Mezhep ve Irkçılık ateşi sebebiyle Büyük Şeytan İsrail’in Taşeronları Haydut ABD ve Yandaşları Haçlı Birlikleri eliyle cayır cayır yanıyor! 

Can, Namus, Mal ve İnanç Emniyeti tarumar edildi Mazlum Coğrafyamızda! 

İçimizdeki satılmış hain Sabataist ve Dönmeler eliyle Osmanlı Cihan Devleti yıkılıp Hilafet kaldırılınca “Her Yer Kerbela ve Her günümüz Aşura!“ oldu! 

Kısacası Halkı Müslüman Ülkelerin başındaki Yezidilerin İktidarları yıkılmadan Yeryüzündeki Firavunların İktidarlarını yıkmak mümkün değildir

Yeryüzü Firavun ve Yezidilerin “Yeni Dünya Düzeni” (Dümeni) Planlarını bozmak için İstanbul Merkezli Yeni Bir Dünya Düzenin İnşası Türkiye eliyle gerçekleşmelidir! 

“Size ne oluyor da, Allah yolunda ve “Ey Rabbimiz! Bizleri halkı zalim olan şu memleketten çıkar, katından bize bir dost ver, bize katından bir yardımcı ver” diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz? (Nisa S.75) İlahi Mesajında belirtilen günümüz tüm mazlumların çığlıklarına son verecek İslami İlkelere dayalı Adil ve Hukuk Devleti, Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmek hepimizin İmani ve Vicdani sorumluluğudur. 

Kerbela Kıyamı’nın 1383. yılında yeryüzündeki tüm zalim Yezidileri lanetle anarken, başta İmam Hz. Hüseyin(r.a) Efendimizi ve diğer direniş Kahramanları Kerbela Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Allah cc, Mekânlarını ve makamlarını; gerçek sevenleriyle beraber Cennet eylesin. El Fatiha. 

“Ey belaları defeden Allah’ım! Bizden belaları def eyle! Allah’ım! Sen koruyanların en hayırlısısın! Ve Sen Merhametlilerin en merhametlisisin! Ve Allah’ım Senin her şeye gücün yeter!” Amiin. 

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın, Osmanlıcamızın özgürlüğü, tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız ve 10 Muharrem Aşura Günümüz mübarek olsun. Selam, sevgi ve duayla... 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi