Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

İğne Deliğinden Geçmek!

İğne Deliğinden Geçmek!

Artık Menderes Bulvarını geçtik! Bu kadar yazdık, pek bir yerlerden ses seda çıkmadı! Geçtik derken, bıraktık anlamında değil, “hiç olmazsa” diyerek bu yazıyı kaleme alıyoruz!

Şimdi sadece ve sadece küçük bir noktaya dikkatleri çekmek istiyorum! Hani olur ya, bir yaprak bir deliği tıkar, o yaprağı kaldırınca su şırıl şırıl akar!

Gerçi bizim bahsedeceğimiz yer açılınca tam bir rahatlama olmayacak, halledilince oranın düzeltilmesi işi bayağı kolaylaştıracak!

İşte orası da hepimizin bildiği gibi sahildeki ana göbekten Menderes Bulvarına giriş noktası olan yerdir!

YANİ ESKİ METELER ŞİMDİ BİR PASTANENİN  ÖNÜNE DENK GELİYOR!

O noktanın nasıl halledileceğini tabii ki teknik kişiler bilir! Fakat orası ne pahasına olursa olsun yeniden düzenlenmeli! Ve hemen!

Bence orasının düzenlenmesi için “ALARM” verilmesi gerekir! O kadar yani!

“İğnenin Deliği” başlığını atmamın sebebi, oradan geçmek gerçekten iğnenin deliğinden geçmekten farkı yok! Rize’de yaşayıp da o noktanın içler acısı durumunu bilmeyen hiç kimse yoktur! Zamanında yanlış yapılmışsa yapılmış, şimdide yanlışı düzelteceğiz! Bu kadar!

Hep eskide takılıp kalırsak yol almamız imkânsızlaşır!

Bu çağda, teknolojik imkânların bu kadar geliştiği zamanımızda, olmaz diye bir şey yok! Yeter ki üzerinde çalışılsın ve netice alınana kadar sebat edilsin!

Zamanımızda neler olmuyor ki, denizin içinden yollar yapılmıyor mu? Karadan kanallar açılmıyor mu? Şehirlerin üzerlerinden viyadüklerle geçilmiyor mu?

Artık bıçak kemiğe dayandı, varlık içinde yokluk ve darlık çekmeyelim!

Diyelim ki olmadı veya olmuyor, yetkili kişiler milletin önüne geçip bunun izahını yapmalıdırlar!

Ondan sonra biz de kaderimize razı olup kenara çekilebiliriz! Yoksa yok!

Yine tekrar söylüyorum, kimse kimseyi kandırmasın,  imkânsız diye bir şey yoktur! Yeter ki, gerekli İRADE gösterilsin!

Şunu da açık açık söyleyelim ki, eksiğimiz imkânsızlıklar değil, bizce diyalogsuzluklardır!

Bu işin nihai noktası, o işi bilen ehliyetli kişilerin, bu işi nasıl çizeriz deyip üst üste birkaç toplantı yapmalarıdır!

Niçin yapılmıyor ki? Yanlış hatırlamıyorsam, Karayolları Bölge Müdürümüzde bu bölgedendir, buraları çok iyi bilir! Bu çileyi kendisi de bizzat yaşıyordur!

Bakalım ne zamana kadar o iğnenin deliğinden geçmeye devam edeceğiz! Pardon GEÇEMEMEYE…

Hayırlı günler, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
39 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi