Yusuf KAPLAN

Yusuf KAPLAN

“İnsanlığın kökünü kazıma konusunda kimse Batı’yla yarışamaz!”

“İnsanlığın kökünü kazıma konusunda kimse Batı’yla yarışamaz!”

Yıl 2015. Aylardan, Nisan: En zalimi ayların! Papa, “soykırım” açıklaması yaptı. Sonra Avrupa Parlamentosu (AP), “soykırım”ı onadı.

Ardından sıraya girdi Avrupa parlamentoları “Ermeni soykırımı” yalanını onaylamak için.

Son olarak zorla, medya operasyonuyla, Amerikan derin devleti tarafından ABD’nin başına getirilen küresel lordların “adamı” Joe Biden, Amerikan yönetiminin “Ermeni soykırımı” yalanını kabul ettiğini ilan etti.

Yetmedi, aşağılık bir hakarette de bulunmaktan geri durmadı Türkiye’ye: İstanbul’un adını Costantinopolis olarak zikretti.

Üçüncü sınıf ayak oyunları bunlar!

Düşmanlıklarının ne kadar kontrolden çıkabileceğini gösteren, dünya gücü bir ülkeye yakışmayacak ilkel, çocuksu tavırlar!

Peki, nedir bütün bu olup bitenler?

Türkiye’ye karşı adı konulmamış bir savaş ilanıdır!

TARİH YENİDEN YAPILACAK VE TÜRKİYE KİLİT ROL OYNAYACAK...

Tarihin yeniden yapıldığı tarihî bir süreçten geçiyoruz: Batılılar, Türkiye’nin 50 yıl içinde toparlanıp yeniden bölgenin tarihini şekillendirecek yegâne aktör konumuna geleceğini çok iyi görüyorlar. Türkiye’nin Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK’ya ve IŞİD’e yaptığı operasyonlar ve Karabağ’da oynadığı, kesin sonuç alıcı büyük rol, Batılıları, özellikle de Amerikan yönetimini ürkütmeye yetti!

O yüzden Türkiye’yi, daha henüz yolun başındayken “boğmak” istiyorlar.

Türkiye durdurulamazsa, Batılıların dünya üzerindeki hegemonyalarının tehlikeye girmesi kaçınılmazlaşacak.

Zira Batılılar, dünya üzerinde kurdukları hegemonyayı, İslâm dünyası üzerinde kurdukları hegemonyaya borçlular. İslâm dünyasından defolup gittiklerinde, tarihten çekilme sürecine girecekler.

Türkiye gelecek, Batılılar defolup gidecek... Az kaldı... İHA’lar ve SİHA’lar Türkiye’nin gelişinin işaret fişekleridir. Bunu Batılılar bizden çok daha iyi kavramış durumdalar.

O yüzden güneyden kuzeyden, içerden dışardan dört bir taraftan Türkiye’yi kuşatmış durumdalar!

TÜRKİYE’NİN KUŞATILMASI

İşte tam bu noktada, Batılıların asırlık temel stratejileri, 1000 yıldır olduğu gibi önümüzdeki süreçte de İslâm dünyasını yeniden toparlayacak bir Türkiye’nin gelişinin önlenmesi.

Bu nedenle, 100 yıl önce Osmanlı durdurulmuştu; şimdi de İslâm dünyasını yeniden toparlama emareleri gösterdiği görülen Türkiye kuşatılmaya çalışılıyor son çeyrek asırdır.

Papa’nın “soykırım” açıklaması ve hemen ardından Avrupa Parlamentosu’nun (AP), “soykırım”ı onaması, altı yıl sonra da Amerikan yönetiminin bu koroya dâhil olması, Batılıların Türkiye’ye karşı adı konulmamış bir savaş ilanında bulunmasıdır. Türkiye’yi kuşatmayı ve durdurmayı amaçlayan, geçiştirilemeyecek büyük bir tehdittir.

Türkiye kimsenin şamar oğlanı değildir! Türkiye’yi aşağılık yöntemlerle tehdit edenlere karşı okkalı bir Osmanlı tokası aşkedilmelidir!

Hamaset değil, haysiyet meselesi bu!

YAZIKLAR OLSUN HDP SANA!

Yedi düvelin topyekûn üzerimize üzerimize geldiği sırada parlamentomuzdaki bir partinin, HDP’nin, yaptığı, “Türkiye Ermeni soykırımıyla da yüzleşecek, Kürt katliamıyla da”, şeklindeki açıklama tam anlamıyla skandaldır!

Müslüman Kürt kardeşlerimize hakarettir bu!

Siz o insanların temsilcisi değilsiniz, olmazsınız; emperyalistlerin borusunu öttürdünüz şimdiye kadar; bunu söyleyince saldırganlaştınız her zaman.

Ama şimdi foyanız ortaya çıktı: Bu ülkenin en zor zamanında Türkiye’yi arkadan veya içerden hançerlemekten zırnık kadar tereddüt etmeyeceğinizi ispatlamış oldunuz!

Yazıklar olsun size!

SOYKIRIMCILIKTA KİMSE BATI’YLA YARIŞAMAZ!

Ey Papa, Ey Avrupa, Ey Biden, Ey Amerika!

Asıl kandökücü, asıl soykırımcımı sizsiniz!

Önce Haçlı Savaşları, din savaşları, engizisyonlar, cadı kazanları ve kanlı sömürgecilik tarihinin hesabını vermelisiniz!

Siz Endülüs’ün izini bile bırakmazken, Balkanlar’da adalet dağıtan Osmanlı’yı kan emici, soykırımcı ilan edemezsiniz!

Osmanlı eğer soykırımcı olsaydı, Ermenilere soykırım yapacak olsaydı, en güçlü olduğu zamanlarda yapardı! Kendi aşağılık tarihlerinin üstüne kalın bir şal örtmek ve daha önemlisi de Türkiye’nin gelişini engellemek ve Türkiye’ye muhtemel bir işgal veya savaş girişiminin psikolojik zeminini oluşturmak için Türkiye’yi, Türkleri, dolayısıyla Müslümanları da soykırımcı ilan etmeye kalkışıyor Batılılar!

Bunlar için hedeflerine ulaşmak için her yol mübahtır!

Makyavel’in çocukları bunlar, ne de olsa!

Ruhsuz adamlar!

Bütün kıtaları işgal eden, bütün medeniyetlerin kökünü kazıyan, zenginliklerini yağmalayan, nerdeyse bütün insanlığa tecavüz eden, kanını emen haydutlar!

Ne demişti Thomas Paine: İnsanlığın kökünü kazıma konusunda kimse Batı’yla yarışamaz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Yusuf KAPLAN Arşivi