Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

İşte İktidarı koruyup güçlendirecek Manevi Reçete!

İşte İktidarı koruyup güçlendirecek Manevi Reçete!

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

Ülkemizi Sohbetlerimiz vesilesiyle dolaşıyoruz! Ve dolaşmaya devam edeceğiz İnşAllah!

Bu vesileyle hasbi tabanın ve seçmenlerin İktidarımıza sevgi desteğinin yükselişinin durmakta olduğu ve az da olsa desteğin kerahete dönüştüğü yönündeki iddiaların gündemde tutulduğu bu süreçte endişe ve kaygıları giderici tedbirlerin alınmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır.

Bizans entrikacılarının yalan ve iftira dolu algı operasyonlarının etkisinde kalan kitleler, maalesef çoğalıyor!

İktidarımız, bu şer oyunları öfkeyle ve cezai tedbirlerle bozma yerine; sakince sabır, hikmet, af ve doğru eylem yolunu mutlaka tercih etmelidir!

Hasbi tabanımız ve seçmenin aşağıdaki hususlardan dolayı iktidarımıza düşman değil ama bir dargınlık rüzgârının etkisinde olduğunu gözlemleyebiliyoruz!

Geçen haftaki yazımızda özetlediğimiz Ekonomik Reçeteyle aşağıda sayacağımız Manevi Reçete acilen uygulanırsa hasbi tabanımızın ve seçmenimizin yeniden desteklerini artarak devam ettireceklerine olan inancımız tam.

- Mel’un Feto döneminde kurulan tuzaklarından biri olan ve içinde sinsi ihanetleri barındıran İstanbul Sözleşmesi’nin Aile ve Ahlakı yok edici zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Ailenin direği olan kadını şerefli Ana Makamından alarak sokakların hizmetçisi haline getiren sinsi Siyonist oyunlarından biri olan “Kadınlara İş İstihdamı” tuzağı zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Boşanmaların artmasının sebeplerinden biri olan Süresiz Nafaka zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Asla tavsiye etmememize rağmen ‘’erken yaşta evlilik yapan’’ erkeğe ağır cezalar getiren yasa zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Hak ve adaletin gereği “önce yokla, sonra tutukla!” yerine “Önce tutukla sonra yokla!” uygulamalarıyla mağdur edilen binlerce Fetözede mazlumlara acilen sahip çıkılarak haksız tutuklama ve yargılama zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- KHK ile görevlerine son verildikten sonra yargı yoluyla görevlerine iade edilmesine karar verilen ama bir türlü vazifelerine başlatılmayan kardeşlerimize hâlâ devam eden kamu haklardan mahrumiyet cezası zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Sivas, Selam, Mustaz’af, 28 Şubat ve erken evlilik mağdurlarına hapis ve haklardan mahrumiyet zulmü acilen kaldırılmalıdır!

- Bütün bu sorunların ana bataklığı olan materyalist çarpık eğitim sistemi acilen millileştirilmeli! Dinimizi yaşamanın önündeki engeller kaldırılmalı. Toplum güzel Ahlak kurallarına göre yetiştirilmeli. Bunun için ders müfredatları Din ve Vatansever eğitimciler eliyle yeniden hazırlanmalı. Ve bilhassa Öğretmenliğe giriş mülakatında yazılı sınavda aldığı puanı ölçü alma hatasına derhal son verilerek öğretmenler titizlikle seçilmelidir!

Din ve Vatan düşmanları asla öğretmen yapılmamalıdır!

Hasbi Tabanı ve seçmenlerimizi kalben yaralayan ve darıltan yukarda ancak bir kısmını yazdığımız ilmi, ahlaki, ailevi ve hukuki tahribatları önleyecek çok önemli Manevi ve Maddi Reçetemiz uygulamaya konulduğunda dış ve iç saldırılar kat kat artırılsa da Ak İktidarını hiçbir güç ve hiçbir ayrılık yıkamayacaktır İnşAllah! Bunun için de; motivasyon eksikliği yaşayan teşkilatlarını yeniden canlandıracak, tabandan tavana hasbileştirmiş bir AK Partisi lazım!

Siyasi ve sivil teşkilatların yeniden canlanmasının reçetesi ise haftaya İnşAllah!

İlim, İman ve Terbiyeyle oluşacak ahlak ve İrfan toplumuyla; fethin sembolü Ayasofya’mızın açılması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...

NOT:24 EYLÜL SALI AKŞAMI SAAT 20.30’DA Akit TV ve Kanal 68 TV’den canlı olarak yayınlanan, Bülent Deniz’in hazırlayıp sunduğu MİLLİ DİRİLİŞ’TE buluşmak üzere.

Selam, sevgi ve duayla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi