Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Kobani Kapanı!

Kobani Kapanı!

“Doğrusu onlar (inkârcılar ve münafıklar, Müslümanlar ve İslam aleyhine) hileli ve tehlikeli plan yapmakta ve tuzak kurmaktadırlar. Fakat siz hiç endişe etmeyin; Rabbınız Allah olarak Ben de bir plân kuruyorum! Hem de, kâfirlerin tuzaklarını başlarına geçirecek müthiş bir plan!

Öyleyse, ey Peygamber ve ey Müslüman! Rabb’ının hükmü gelinceye kadar, inkârcılara biraz süre tanı; İlâhî gazap başlarına çökmeden önce, azıcık daha mühlet ver onlara! (Tarık S.15-16-17) ilahi mesajında da belirtildiği gibi; tarih boyu Müslümanlara kurulan kapanlar yani tuzak, desise ve planların hepsi Allah’ın yardımıyla hep zalimlerin aleyhine döndürülmüştür! Kimi zaman kazdıkları gayya kuyularına düşmüşler, kimi zaman tilki ve çakallar gibi kapanlara yakalanmışlardır!

Asırlık Şeytani Planlar olan darbelerin ve devrimlerin hepsi bu Vatana ve bu Ümmete kurulan tuzaklardı! Uzun yıllar Mazlum Coğrafya’da Müslümanlar olarak gaflet tuzaklarına düştük ve inim inim inletildik! Ataizm, Deizm, Faşizm, Komünizm, Liberalizm, Kapitalizm vs. İzimler adına yapılan devrimlerin tezahürü olan Solculuk, Sağcılık, Irkçılık, Mezhepçilik, Dinsizlik ve Din İstismarcılığı kapanlarını da bizleri tuzağa düşürmek için kurdular! Ve Türk’ü Türk’e vurdurmayı denediler! Sonra Alevi-Sünni kavgalarıyla Maraş’ta, Sivas’ta, Kırşehir ve diğer şehirlerimizde kardeşlerimizi birbirine kırdırttılar!

Tüm bu planlar tutmayınca şimdi de İsrail avcısına bağlı av köpeklerinin yemleri olan İşid, El Kaide, Haşdi Şabi, Kesnizani, PKK, PYD, YPG, FETÖ ve Bâtınilik gibi Şeytani örgütler eliyle Dünya’yı ve bilhassa Müslüman Ülkeleri Cehenneme çevirdiler!

İşte Kobani ve benzeri şehirlerdeki PYD-YPG ve İşid ile yer değiştirtilen işgaller, cinayetler, katliamlar Müslümanlara kurulan bir tuzak yani “Böl! Parçala! Yut!” kapanıydı!

Önce Büyük Şeytan İsrail’in Siyon Protokolleri Planının gereği ABD ve diğer Emperyalist Haçlı Ülkeler eliyle kardeş Ülkelerimiz işgal edildi! İktidarsızlaştırılarak İstikrarsızlaştırıldı! Sonra da İşid, PKK, PYD gibi kanlı, cani terör örgütleri eliyle Arab, Kürt, Sünni, Şia ayırmadan Müslümanların şehirleri iç savaş alanına çevrildi! Tecavüzler! Katliamlar! Öldürülenler! Denizlerde boğulanlar! Organ Mafyası eliyle Avrupa’ya satılan ve kaybolan çocuklar! Ve milyonlarca göçmenler!

Nefsim Kudretinde olan Allahımıza yemin ediyoruz ki;

Hem vallahi, hem billahi ve hem tallahi Türkçülük de Kürtçülük de Arapçılık da Arnavutçuluk da kısaca her türlü Irkçılık, Mezhepçilik, Meşrebçilik hepimize kurulan birer Siyonist tuzak ve birer Dış Güçlerin hepimize kurduğu “Böl! Parçala! Yut!” av kapanlarıdır!

Bu şer tuzaklardan ve kapanlardan kurtulmanın yolu; hased, kin, ırk hastalıklarını, Allah’ın, Kur’an-ı Kerim ve Resûlallah (s.a) Efendimizin Sünnet-i Seniyye Planıyla tedavi etmektir!

 Ey iman edenler! Allah’tan (lafla ve işine geldiği kadarıyla değil) hakkıyla korkup (Kur’an’ın hükümlerine ve Resulüllah’ın sünnetine ve hayat sistemine, kısmen veya tamamen karşı gelmekten ve aykırı hareket etmekten sakının) ve siz (böylece İslamca düşünüp, yaşamak suretiyle) ancak Müslüman olarak ölmeye (bakın). (Eğer gerçekten iman ediyorsanız) Allah’ın ipine (İslami İlkelere) hepiniz birden (elbirliği içinde) sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın. Ve Allah’ın sizin üzerinizdeki nimetini hatırlayın. Hani siz birbirinize düşmanlar idiniz. O, kalplerinizin arasını uzlaştırıp-ısındırdı ve siz O’nun nimetiyle kardeşler olarak sabahladınız. Yine siz, tam ateş çukurunun kıyısındayken, (Kur’an ve Resulüllah sayesinde) oradan sizi kurtarmıştı. Umulur ki hidayete erersiniz diye, Allah size ayetlerini böyle açıklamaktadır. İçinizden (insanları Hakka) hayra iyiliğe ve sadece Allah’a Kulluğa davet edecek (ve bunun sonunda elde edecekleri devlet ve hükümet imkânlarıyla) iyilikleri emredip yürütecek ve kötülükleri nehyedip önleyecek bir ümmet (Organizeli Toplum) bulunsun. İşte asıl kurtuluşa erecek olan bunlardır.

Ey İman edenler! (Sakın ha!) Kendilerine Hak ve Adaleti, Helal ve Haramları belirleyen açık deliller (ve kesin Kur’ani hükümler) geldikten sonra ayrılığa düşüp ihtilaf edenler (ve Hak’tan ayrılanlar) gibi olmayın! İşte bunlar için büyük bir azap vardır.

Bazı yüzlerin parlayacağı, bazı yüzlerin de kararacağı gün; yüzleri kapkara kesilecek olanlara: “İmanınızdan sonra inkâr ettiniz (Hak’tan sonra bâtıla yöneldiniz), öyle mi? Öyleyse inkâr etmenize karşılık olarak azabı tadın” denilecek!

(İman, itaat ve istikamet ehli olup) Yüzleri ak olanlar ise, artık onlar Allah’ın rahmetine gark olacaklar, onlar (cennet) içinde de temelli kalacaklardır.

(Ey Muhammed! )İşte bu Ayetler Allah›ın mesajlarıdır! Hak ve Hakikati bildiren bu mesajları tüm Kullarıma duyurasın diye Sana iletiyoruz; zira Allah, yarattıklarının  haksızlığa uğramasını dilemez. Ve asla istemez” (Bakara S.102-..108) İlahi Ültimatomları Kobani ve diğer Şehirlerimizde Müslümanlara kurulan kapanları bozmanın İlahi Planlarıdır!

“Biz birbirimizi yemezsek, Bizi kimse yiyemez! Ve Biz bölünmezsek Bizi kimse bölemez!” Hak ve hakikat Planıyla Şeytani Kapanlardan kurtulacağız İnşallah!

Allah (c.c), İslam’a, Müslümanlara, Yurtlarımıza ve Mukaddes Beldelerimize tuzak kuranların asırlık sinsi planlarını Sevgi, Saygı, Vahdet, Uhuvvet, Ümmet, Ehliyet ve Meşveret Planıyla bozmamızda daim yar ve yardımcımız olsun! Kobani İşgal ve İsyan Kalkışmasında şehid olan başta Yasin Börü yeğenimize ve tüm Şehidlerimize rahmet etsin! Gazilerimize sağlık sıhhat ve hayırlı ömürler İhsan etsin!

 Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allaha emanet olun!  

Hak, adalet, ehliyet, merhamet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb, terbiye ile eğitilecek Din ve Vatansever nesillerimizin kuracağı  “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa’mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle...  

Selam, sevgi ve duayla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi