Abdurrahman DİLİPAK

Abdurrahman DİLİPAK

Lütfen dikkat!

Lütfen dikkat!

Bu mesaj bana Whatsapp’tan 12 Eylül 2016’da gelmiş. Bir arkadaş göndermişti. Bugün yeni bir mesajını alınca, bu mesajın bugün yaşananlarla benzerliği dikkatimi çekti ve ben de o mesajı sizlerle paylaşmak istedim. Bu mesaj özetle şöyle idi: “ASİMETRİK REFLEKS GÖSTERECEKLER. Maalesef darbenin devamı her an başlayabilir. CIA’nın MI6’nın en iyi en tehlikeli ajanları Türkiye’ye geldi. Alevi kardeşlerimizi ve Kürt kardeşlerimizi kışkırtmak için mahalleleri her an basılabilir. Başı açık, özellikle dekolteli kadınlara, kızlara saldıracaklar. Kendilerine “dinci” süsü verecekler. “Darbeye de Erdoğan’a da karşıyım” diyenlere dikkat edin. Bunlar en tehlikeli, ülkemizde saklanan hücrelerin halkı kışkırtmak için kullanacakları argüman olacak. Darbe “Erdoğan tiyatrosu, kurgusudur” diyenler bunun altyapısına başladı bile. Atatürk’e saldırılar olacak, küfredecekler, heykelleri parçalanacak!

Ayrımsız ibadet yerleri zarar görecek. Cami, kilise, sinagog fark etmeyecek. Cemevlerine saldıracaklar. Önce PKK’yı saldırtacaklar, Sonra da Kürtler hedef alınacak. 10 milyon vatandaşımız da ölse umurlarında bile değil bunların. Her şey Türkiye’yi ele geçirmek için.

100 bin kişi görevden alındı. Dünya derin devleti çıldırmış durumda. Bunu asla kabul etmez.

Darbeye hepimiz istisnasız hepimiz karşı çıktık. Sağ-sol, Alevi-Sünni, dindar-laik. Bu birliği dağıtmak istiyorlar. Buna saldıracaklar

YAPMAMIZ GEREKEN, Bugünlerde, kimse kimsenin yaşam biçimi hakkında en ufak bir yorum

dahi yapmasın. Yapan hangi görüşte ve inançta olursa olsun bu nifak değirmenine su taşır.

Atatürk’ü ilahlaştıran, muhafazakarlar hakkında ileri-geri konuşanlar provokatörün en şerefsizidir.

Sünni-Alevi, Türk-Kürt bu fitneye karşı birlikte karşı çıkacağız. Birbirimizin evini, işyerini birlikte koruyacağız, komşumuzun karısına kızına, kardeşine bacısına birlikte sahip çıkacağız. Birbirimize sahip çıkacağız. Bu oyunu birlikte bozacağız.

BUGÜNLERDE BİRLİK OLAMAZSAK ÜLKEYİ ELE GEÇİRENLER İÇİN Sünni olmuşsunuz, Alevi olmuşsunuz, AK Partili imişsiniz, CHP’li imişsiniz, MHP’liymişsiniz, HDP’liymişsiniz, Atatürkçü laikmişsiniz, koyu dindar muhafazakarmışsınız, solcuymuşsunuz, sağcıymışsınız, kapitalistmişsiniz, liberalmişsiniz, komünist veya sosyalistmişsiniz HİÇ AMA HİÇ FARK ETMEYECEK. Onlar Türkiye’yi istiyorlar. Biz hep birlikte Türkiye’yiz.

BİRLİK OLMALIYIZ, BERABER OLMALIYIZ, EN KISA ZAMAN’DA  BARIŞMALIYIZ VE MAALESEF UZUN BİR SÜRE UYUMAMALIYIZ..”

Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşünün ardından 2. Etaba geçildi. CHP yeni sokak eylemleri için hazırlık yaparken nöbeti HDP devraldı ve önce Diyarbakır’da, tutmayınca İstanbul Kadıköy’de Yoğurtçu Parkında ‘Vicdan ve Adalet Nöbeti’ne devam ettiler. Yetmedi bir de “Heykele saldıran sarıklı” biri çıktı ortaya. O da yetmedi, “yaşam tarzına saldırı”. Ve tabii “kıyafetime dokunma” diye diye birileri çıktı ortaya. Kameralar, mikrofonlar hazırdı. Köşe başını tutmuş kalemşörler de döşendiler hemen! Bu STK’lara, bu gazetecilere, gazetelere, yazarlara dikkat!

Bütün bunlar 15 Temmuz’da Büyükada’da gerçekleştirilen o gizli toplantıyı hatırlatıyor. Gizlice özel bir tekneyle Büyükada’ya gelen 10’u yabancı 16 isim, burada da özel bir iskeleye yanaşmış. 2 günlük rezervasyonu olan ekip, kalkışma başarısız olunca otelden apar topar ayrılmıştı. Toplantıa Henry Barkey’in de katıldığı söyleniyor.  Hatta Yunanistan’a kaçan FETÖ’cülerin helikopterinde Barkey’in de olduğu iddia ediliyor. Bir yıl sonra yine aynı yerde benzer bir toplantı yapılacaktı. Polis, Uluslararası Af Örgütü ile Helsinki Yurttaşlar Derneği, İnsan Hakları Gündemi ve Eşit Haklar İçin İzleme Derneklerinin temsilcilerinin toplantı yaptıkları Büyükada’daki otele, 5 Temmuz günü operasyon düzenlemişti. Gözaltına alınanlar Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgulandı. Sorguları tamamlanan 4’ü kadın 10 kişi, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi ve bazıları tutuklandı. Senaryo ortada. Birileri bizim kanlarımız ve gözyaşlarımız üzerine kendilerine iktidar ve servet üretmek istiyor. İnşallah buna fırsat vermeyeceğiz.

Şimdi yeni bir senaryodan daha söz ediliyor. Eski plan aynen devam edecek. Kılıçdaroğlu’nu izlemek için gelen 600’den fazla gazeteci, STK temsilcisi, istihbaratçı, gözlemci, akademisyen, burada bir süre daha kalıp, geri döndüler ve durumu değerlendirip yeni bir senaryo hazırladılar. S-400’lerden PYD’ye silah desteğine, NATO, AB ilişkilere ve Almanya, Hollanda, Avusturya üzerinden Türkiye’ye karşı uygulanacak eylemlere ilişkin senaryolar hazırlandı. Eski planlar revize edildi.

ABD’nin Irak politikası ile ilgili olarak “ikinci işgal planı!”ndan söz ediliyor. Hedef ülke Türkiye. Türkiye’ye karşı FETÖ, PKK, DHKP-C, Suriye, Irak, Yunanistan, İran, Arap ülkeleri kimi kullanabilirlerse bütün yolları deneyecekler..  Göreceksiniz bu süreçte YPG’ye gönderilen silahlar Türkiye›ye karşı kullanılacak. Zaten ele geçen silahlar da bunu gösteriyor. AA›nın verilerine göre, son teslimatla birlikte ABD’nin PYD üzerinden PKK’ya verdiği silah ve mühimmat 909 TIR’a ulaştı. ABD bu silahları DAEŞ bahanesi ile Türkiye’ye karşı ve aynı zamanda Suriye’de Esed sonrası kurulacak ABD kontrolünde Kürdistan için. Yani DAEŞ gösterip Türkiye’ye karşı, Esed’i gösterip ÖSO’ya karşı silah yığıyorlar.. FETÖ’cüler TÜRKİYE›YE 2. DALGA SALDIRI HAZIRLIĞI için bekliyorlar.. Suriye’nin kuzeyinden yapılacak bu saldırı 2. bir 15 Temmuz saldırısı olacak. 2017 Askeri Şûra’sından sonra ABD’ için iş başa düştü. McGurk Türkiye aleyhine yürütülen çok kapsamlı bir operasyonu ağzından kaçırdı.. ABD, Türkiye’yi “teröre yardımcı devlet” olarak tanımlamak ve hatta bu işi Uluslararası Ceza Mahkemesine taşımak istiyor. 15 Temmuz öncesi FETÖ bunun için hazırlıkları tamamlamıştı. 5000 sayfadan fazla fabrikasyon evrak hazırlanmıştı. Tanıklar bulunmuş, Videolar çekilmişti. Sadece Erdoğan ve AK Parti hükümeti değil, bazı STK’lar ve kişiler de bu senaryoya dahil edilmişti. Ama olmadı. Şimdi, eski dosyaları yeniden gözden geçirip yeni bir dosya hazırlıyorlar. Bu yeni dosyada Erdoğan, AK Parti, hükümet çevrelerinden birtakım uyuyan hücreler üzerinden yeni tanıklar bulmaya çalışıyorlar deniyor.

Lütfen dikkat! Bu konu Erdoğan ve AK Parti meselesi değil. Türkiye meselesi ve başka Türkiye yok.

Neyse ki, bu plan ve hainler, Allah yardım etti de yine erken teşhis edildi ve deşifre oldu. Bu kez gelecekleri varsa görecekleri de var. Gelecek günler onlar için geçen günleri aratacak inşallah. Selâm ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdurrahman DİLİPAK Arşivi