İsmet KÖSOĞLU

İsmet KÖSOĞLU

Makamın Gözü Çıksın

Makamın Gözü Çıksın

Makam sahiplerinin daha dikkatli olması lazım. Zira bu makamda oturanlar en önde oldukları için herkese örnek olması gerekenlerdir.

Tanımıyorum basının haber verdiği kadarıyla Rizeliymiş.

İstanbul’da bir il Müdürü. Hemde eğitimden sorumlu ama trafik umurunda olmayan bir makam sahibi.

Bir süredir biz Rize de biliyoruz. Araçlarda çakar denen yanar söner, dikkat çeken, çok özel adamlara has araçlarda ışıklar için bir düzenleme yapılmış ve izinsiz kullanılması yasaklanmış.

Makam sahibi bu zatlar çakarlar kullanmaya izin almadan devam ediyormuş. Yolda çeviren Trafik Polislere niye ceza yazıp alıkoydunuz diye veryansın etmişler ve suçu görevini yapmak olan polis memurunu değişik cezalara yukarıları arayarak çarptırmışlar.

Gerekçelerden birisi kontrol esnasında muhterem müdürün aracını 50 dakika orada bekletmekleriymiş.

Polis kontrol yaparken vatandaşı her daim bekletiyor. Bundan biz vatandaş olarak gocunmazken makam sahiplerine ne oluyor. Beklemek zoruna mı gidiyor. Üstelik yasak olmasına rağmen aracında izinsiz çakar kullanıyorken. Vatandaş olsa belki de aracı otoparka çekeceklerdi.

Yazıktır günahtır.

O makamlar çakarlı araçlarla saltanat sürmek için değil halka vatandaşa millete devlete hizmet için sizlere verilmiştir.

Hakkıyla görev yapanlara sözüm olamaz.

2-3 ayda 10-15 yıllık basamakları siyasi dayıları sayesinde hızlı geçenler bir gün o basamaklardan görevlerinin hakkını veremedikleri için geldikleri gibi gideceklerdir.

Bakanımız Osman Aşkın Bak’ın geçen gün halası ölmüş Allahtan Rahmet diliyorum. Bakanımıza başsağlığı dileklerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
İsmet KÖSOĞLU Arşivi