Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Millet Devletini korudu! Sıra Devletimizde!

Millet Devletini korudu! Sıra Devletimizde!

Allah’ın yardımıyla Milletimiz, Dini, Vatani, İnsani ve Vicdani özgürlükler adına Milli ve Tarihi görevini canları pahasına bir kere daha icra etti.

 Asırlık Şeytani darbeleri Rahmani Metodlarla durdurdu!

Silahlı darbelere her zaman Sandık darbesiyle cevap veren Milletimiz, Son Silahlı İşgal darbesini de Sokak Darbesiyle durdurmayı başardı Elhamdülillah!

 Kısacası;

Milletimiz, Devletine ve Vatanına el koydu!

Milletimiz, Dinine ve Nesillerine canı pahasına sahip çıktı!

Ve Milletimiz,”Ya İstiklal! Ya Ölüm!” kararlılığını Ülke İstikrarını koruyarak tüm Dünya’ya ilan etti!

Şimdi, Milletimizin nesillerini; sigara, alkol, esrar, eroin ve Melun Feto gibi Din ve Tarikat istismarcısı uyuşturuculardan koruma ve kurtarma görevi Devletimizde!

Evet, Milletimizi, dahili harici tehditlerden, tehlikelerden ve kenelerden koruma sırası Devletimizde!

Bunun için İktidarımız, Olağanüstü Hal kapsamında acılarımıza ve yaralarımıza neşter vurucu aşağıdaki kararları almalıdır;

- Darbecilerin, tecavüzcülerin, Silahlı gaspçıların İdamını sağlayacak Anayasa değişikliği acilen yapılmalıdır!

- Başta Belediyelerimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarda Darbeciler ve darbeye çanak tutanlar acilen temizlenmelidir!

- Bu tasfiye operasyonunu yaparken kurunun yanında yaş yakılmamalıdır!

Alo 155 vb. ihbarlarla araştırılmadan suçsuz insanlar açığa alınarak ve tutuklanarak onurlarıyla oynanmamalıdır!

Asılsız çıkan ihbar sahibi müfteri muhbirler cezalandırılarak asılsız ihbarların önüne geçilmelidir!

- Vatandaşlarımızın Din, Can, Mal ve Namus ve Düşünce emniyetini sağlayıcı Yasal düzenlemeler acilen yapılmalıdır!

- Mesken, Banka, Kuyumcu vs. soyguncuları, çek, senet dolandırıcıları, araba çalıcıları vs. hırsız ve soyguncuları, tapu dolandırıcıları çaldıklarını ödeyinceye kadar hapis cezasına çarptıracak yasal değişikliği acilen yapılmalıdır!

- Başta İstanbul olmak üzere yanlış park numaracısı Polis ortaklı araba çekimi  Mafyasına acilen Valilik ve Belediye eliyle darbe yapılmalı Araba sürücüleri saatlerce arabasını arama işkencesinden kurtarılmalıdır!

- Darbelerin zeminini oluşturan Sosyalizm, Komünizm, Kapitalizim, Laisizm gibi şirk düzen bataklıklarını kurutmak için Laik, Materyalist batıcı ve batırıcı eğitimden derhal vaz geçilip, Ahiret Yurduna hazırlayıcı Milli eğitim seferberliği başlatılmalıdır!

- Camilerimiz Diyanet’e bağlandığı gibi tüm Tarikatlarda kurulacak Tekke ve Zaviyeler kurumuna bağlanmalı ve izinsiz ve ruhsatsız hiçbir tarikat ve cemaat çalışmasına asla izin verilmemelidir!

-Milletimizin Dinini öğrenebilmesi için Diyanet’e ehil emin ve sadık sadece Allah’a Davet edecek Vaiz, İmam, Kur’an Kursu kadrosu verilmeli, Vekil ve Fahri kadrolar sözlü İmtihanlarla asıl kadrolara atanmalı. Ve böylece Milletimiz Din ve Mehdi  Bezirganlarının tuzaklarından kurtarılmalıdır!

- Diyanet Ana Okulları artırılmalı! Selatin Camilerinin tamamında Ana Okulları açılmalıdır!

- Milli Eğitime bağlı Ana Okullarında Diyanet’le Müşterek Kur’an-ı Kerim, Ahlak ve Din Dersleri konmalıdır!

-Karma eğitim darbesinden vazgeçilmeli ayrı ayrı Kız ve Erkek Orta ve Lise Okulları açılmalıdır!

- Aile yuvalarımızı, nefsimizi ve neslimizi korumak için Ahlaksızlıkta 8 köşeli olmuş Medya’ya gerekli denetim ve yaptırım uygulanmalıdır!

- Zinayı teşvik eden diziler ve evlilik programları ve kalleşliği ve namusuzluğu teşvik eden “survivor!” gibi ahlaksız programlar yasaklanmalıdır 

- Daima Vatanın bölünmez bütünlüğü ve Sadece Allah’a kul, Hz. Muhammed ( s.a) Efendimize Ümmet olacak nesiller için çalışan İlim Yayma, Ensar, Tügva, Türgev MTTB ve Birlik vs. gibi Ülke genelindeki Vakıfların eğitim çalışmaları desteklenmelidir!

- Kredi Yurtlar Kurumumuz Orta Öğretim Yurtları açarak Orta Okuldan itibaren nesillerimizi tüm Maddi ve Manevi darbelerin belalarından kurtarmalıdır!

-Spor Bakanlığı, Gençlerin Sporu ahlaklı nesil yetiştirmeye destek verecek şekilde alarm seviyesinde yeniden yapılandırılmalıdır!

Devletimizden bu ve daha nice isteklerimiz Millet adınadır!

Millet Devletimizi korudu! Şimdi Milletimizin inancını, aklını, nefsini, neslini namusunu, canını ve alın terini koruma görevi Devletimizde!

Milletimize yıllardır silahsız ve silahlı devrimlerle darbe üstüne darbe yapanlara darbe yapma sırası Devletimizde!

Başöğretmenimiz, Eşsiz Önderimiz ve Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin şefaati, himmeti daim üzerimize olsun!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

Selam, sevgi ve duayla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Şevki YILMAZ Arşivi