Zelkif AKGÜL

Zelkif AKGÜL

Nasıl Kucaklıyorsun ?

Nasıl Kucaklıyorsun ?

Son zamanlarda ilgili kişinin ağzından kucaklama eksik olmuyor.Neredeyse her yerde kucaklamadan bahsediyor.Kucaklama evet ama nasıl?Biliyorsunuz bu işin bir dostça ve sevgi ile kollarını açarak, içten sarılarak ve benimseyerek kucaklaması var.Bir de argo kucaklama var.

Her meşhur balkon konuşmasında kucaklamadan bahseden kişi, balkondan iner inmez en azından muhalifleri argo kucaklaması ile meşhur oldu.Bu ülkede herkes iktidarın yalakası ve çıkar çevrelerinin hizmetkarı olmak zorunda mı?

Bu ülkede yanlışları eleştirmek düşmanlık mıdır?Eğer değil ise bu düşmanlık niye?Mesela Çaykur bir akp işletmesi midir? Burada bir iş pozisyonunda bir açık var.Yerine koyabilecekleri akp li kalmamış.Rize de bunu dolduracak biri var.Fakat muhalif diye hizmet Trabzon dan alınır.Rize de yaşayan ölsün mü?Yine Çaykur da bir hizmet alınacak.Bu hizmet veren başka yer olmadığından yine muhalif olandan alınmaz ama Trabzon dan alınır.Bu örnekler çok küçük ve basit ama her gün ve her yerde muhaliflerin yaşadıkları bunlar.’Bizden değilsen öl’ mantığı.Peki emir veren yer neresi? Meşhur kucaklama ifadeleri ile balkondan düşmeyenler.

Şimdi ise din ve iman timsali çıkıp bu ülkenin bölünmesine sevinç naraları atarak,ötekileştirerek,ezerek,hakaret ederek bizlerden oy isteyecek.Yine sizi kucaklayacağım diyecek.Balkondan iner inmez ise ilk işi yine bizi argo kucaklamak olacak.

Bu seçim yaza denk geldiği için muhaliflerin çoğu tatilde olacak.Biz sandığa gitmezsek kendini dev aynasında gören ölümlü bizi yeniden kucaklamak için  saatleri sayacak.Yıllarca küçük çıkarlar için hem kendi,hem de çocuklarının geleceğini ilgili kişiye argo kucaklattıran kişiler yine aynı eylemi yapmaya devam edecek.

Hele kendini eğitimli ve bilgili zanneden cahiller.Önünde ki muz kabuğunu görüp ‘birazdan düşeceğim’ diyerek ‘geleceği tahmin ettim’ aylaklığına düşüp.Oradaki muza basmadan etrafından geçip gitmek yerine kendilerini argo kucaklatmayı marifet zannediyorlar.

Bu seçimde herkesi sandığa davet ediyorum.İktidar yalakalarının hepsi gidecek zaten.Hatta mezarda olanlar bile…Biz özellikle muhalifler ve vatanperverler sandığı boşlarsak bundan sonra bizi nasıl kucaklar bilinmez.

Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanının Meclisi fesih etme yetkisi var.Bulgaristan Cumhurbaşkanı geçen günlerde meclisi fesih etti.Balkon ustası eğer oraya çıkar ise hepimizi fesih eder bilesiniz.

Velhasıl vatanını seven ve bölünmesini istemeyen herkes, tekrar argo kucaklanma istemiyor ise sandığa gidip görevini yapsın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
5 Yorum
Zelkif AKGÜL Arşivi