Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Ne zaman dertlerden ders çıkaracağız?

Ne zaman dertlerden ders çıkaracağız?

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza (c.c) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (c.c) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Din ve Vatan Muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun…

Tam yetmiş yıldır ‘’iktidarların’’ yanlış politikalarıyla, yerli ve milli devletimizi çepeçevre kuşatan şebekelerin; kimi zaman gaflet, kimi zaman dalalet ve hatta ihanete çanak tutanlarının elleriyle büyütülen Fetönyahu, PKK, DEAŞ, El Kaide, Hizbuttahrir vs. terör örgütlerinin çirkin emellerine alet olan aldatılmış gençlerimiz; bilhassa gayri milli çarpık eğitimin kurbanlarıdır!

Bu ihmallerimiz sebebiyle, milyonlarca gencimizi terörizmin kapanlarına kaptırdık!

Bir kısmı ‘’ırkçılık’’ adına, bir kısmı ‘’mezhepçilik’’ adına, bir kısmı ‘’particilik’’ adına, bir kısmı ‘’laiklik’’ adına ve bir kısmı da ‘’bid’at ve hurafeler’’ adına, terörizm bataklığında terörist oldular!

Evet hem de ‘’DEVLET’’ eliyle!!!!

Bu terör örgütlerinin;

Özel okullarına ve özel üniversitelerine izin veren kimdi? 

‘’Devlet’’!

Bu özel okullara milyarlarca maddi teşviki ödeyen kimdi? 

‘’Devlet’’!

Kurdukları ticaret şirketlerine izin veren kimdi? 

‘’Devlet’’!

Bu şirketlerin ihalelerle milyarlar kazanmasını sağlayan kimdi? 

‘’Devlet’’!

Terör örgütlerine ait faizli ve faizsiz özel bankaların kurulmasına izin veren kimdi? 

‘’Devlet’’!

Bu bankalarla KİT’lerin milyarlarını o bankalara yatırmalarını sağlayan kimdi? 

‘’Devlet’’!

Üniversitelerin başı olan YÖK’ü kontrollerine veren kimdi?

 ‘’Devlet’’!

Üniversitelere giriş sorularını terör örgütlerinin kapanındaki talebelere veren kimdi? ‘’Devlet’’!

KPSS kurumunun kuruluşuna izin veren kimdi? 

‘’Devlet’’!

Terörist örgüte soruları önceden verip MİT, Milli Eğitim, Diyanet, Adliye, Askeriye, Tübitak, MKE vs. gibi resmi dairelerde ve belediyelerde kadrolaşmalarını sağlayan kimdi? 

‘’Devlet’’!

Bu terör örgütlerine girmeyen ve karşı gelen milyonlarca din ve vatansever ehil, emin ve sadık kadroları senelerce pasifize edip tasfiye eden kimdi? 

‘’Devlet’’!

Asker, polis ve vatandaş katili teröristlerin TBMM’ye girmelerini ve milletin bütçesinden aldığı maaşlarla zıkkımlanmalarını sağlayan kimdi?

‘’Devlet’’!

Bu örgütler taraf bulmasın diye hasbi olarak çalışan ve tarih boyu devletinin yanında yer alan İlim Yayma vs. STK’lar ve milli tarikatları desteksiz bırakan ve hatta ötekileştiren kimdi? 

‘’Devlet’’!

Sonunda bu terör örgütlerinden sadece biri olan Fetönyahu’nun dinle ve rüyayla aldattığı gafil ve hainlerin eliyle yapmaya kalktığı silahlı darbeyi önleyen kimdi? 

MİLLET!

İşte tüm bu ve benzeri uygulamalarla vatanımızın istikrarını, istikbalini ve istiklalini tehlikeye atan mandacı, statükocu, baskıcı, NATO’cu eski devlet anlayışıydı! Bu devlet eski devletti! 

Devletimizi küçülten ve bir avuç mutlu ve putlu azınlığı büyüten, CIA ve Mossad’ın yani Özel Harb (Gladio) Dairesinin kontrolünde terör örgütlerini besleyen devlet!

Şükürler olsun ki; geçmişteki uygulamalarıyla milletimize nice acılar çektiren bu eski devlet anlayışına, 24 Haziran’da veda ettik! Ve şimdi yeni devlet, milletini güçlü kılmak için kendini ve kendine bağlı resmi kurumları güçlendirecek adımları atmaya başlamıştır!

Ama ne acı ki; 15 Temmuz işgal ve ihanet darbesinden ders almadığımızı üzülerek müşahade ediyoruz! Belanın biri bitirildi derken, diğer bela olacak örgütler yine ‘’Devlet’’ eliyle bir karanlık el tarafından beslenmeye devam mı ediliyor? 

Hem de iktidar ve belediye imkânları kullanarak mı? Mantar gibi çoğaldığı gözlenen bir takım ‘’Laik-Seküler Özel Okullar’’ eliyle bunlara bağlı şirketlerin ihalelere kadar ellerinin uzandığı ve misyonerlere iş bırakmayacak şekilde din ve vatan düşmanı Gezi Parkı taraftarı ‘’Mason Adayları’’ yetiştirmeye devam ettikleri yönünde endişeli gelişmeler yaşandığını gözlemliyoruz!

Tabir-i caizse kargaları besleyerek devletimizin ve milletimizin gözünü oymaya devam edenler mi var?

Yılanları koynumuzda halen beslemeye devam mı ediyoruz?

Ayrıca; sözde (!) manevi liderlerinin değişmesiyle değişen ve sahte liderinin işaretiyle mensubiyetini devletin üstünde gören geleceğin Feto tipi terör örgütü adaylarını da hem merkezi hem de mahalli yönetimlerce beslenip güçlendirildiğini gözümüzden mi kaçırıyoruz? Akıllanmadan ve dertlerden ders almadan hem de!

Bu yazıyı, geçen ay bir il müftüsünün merkez vaizliğine sürülmesi sebebiyle kaleme almaya mecbur kaldık! Her yönüyle din ve vatansever il müftümüz, bir grubun camilerde haftalık toplantı yapmasına izin vermemesi ve cami panolarına ilanlarını asmaması sebebiyle, yıldırım hızıyla merkeze alındığını teyid ettirince şok oldum!

Başta tarikatlarımız olmak üzere; bütün sivil toplum örgütlerinin terörün ve darbelerin aleti olmalarını önlemek için devletin kurumlarına bağlayarak ruhsatsız çalışmalarına asla izin vermeyecek adımları acilen atmalıyız!

Aksi takdirde “Kendi düşen ağlamaz” ama milletin analarını, analarımızı ağlatırız!

Allah (c.c), devletimizi İslami ilkelerin ışığında hak, adalet, ehliyet, emanet ve sadakat devletine dönüştürmek için çalışanların daim yar ve yardımcısı olsun!

Tüm milli STK’larımızı, milli tarikatlarımızı ve milli partilerimizi kendilerini değil, sadece devletimizi güçlendirmek için çalışanlardan eylesin!

Bu dua ve tavsiyelerimizle, Siyonist ve haçlıların Filistin ve mazlum coğrafyamızı işgalini bizzat ellerimizle sona erdirilmesi ve tatil olması dileğiyle 

Allah (c.c)’a emanet olununuz.

Selam, sevgi ve duâ ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi