Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Olay53 Artık 1 Numara...

Olay53 Artık 1 Numara...

2008 yılının Aralık ayında yayın hayatına başlayan ve güncelliği ile başta Rize olmak üzere Tüm Türkiye’de Rizelilerin gözü ve kulağı olan Olay53, yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü mücadelesinin sonunda siz değerli okuyucularımızın teveccühüyle zirveye Olaysız haber olmaz damgasını vurdu.

Rize’de internet haber sitelerini tembellikten kurtaran, gazeteci diye geçinen para ile habercilik yapan, işine geldiğinde meslek etiğinden bahseden, tüm ilişkilerini para üzerine kuran, seçimlik site yapan, internet haberciliğini kücümseyen ve sonrasında site kurup kopyala yapıştırı bile beceremeyenlere okuyucularımızdan tokat gibi cevap gelirken sitemiz, Rize’den yayın yapan siteler arasında en çok okunan ve tıklanan haber sitesi ünvanını eline geçirdi. 

Dünyada internet sitelerinin ziyaretçi sayılarını ölçen ve alanındaki en güvenilir kaynak olarak kabul edilen alexa.com’un verilerine göre Rize Haber siteleri arasında olay53 birinci sıraya yükseldi. Rize’de internete giren her 100 kişiden yaklaşık 80’i tarafından ziyaret edilen haber sitemizi ıp bazında günde ortalama 20 bin kişi ziyaret ederken, Aylık toplam ziyaretçi 600 bini geçti. Dünyada 70 milyon aktif site arasında 105 bine yükselen sitemiz, Türkiyede 30 milyon site arasında 1500. sıraya yükseldi.

olay53'ün bugünlerine gelmesinde emeği geçen tüm okuyucularımıza buradan sevgilerimizi saygılarımızı sunuyoruz. olay53 bugün olduğu gibi sizlerin desteği ile yayınlanan okuyucu yorumları ve çay sektöründe yaşanan sıkıntıları dile getirmemiz nedeniyle süren mahkemelerde olsa adalete ve basın özgürlüğüne olan inancımızla, kimseye boyun eğmeden, farklı çıkar ilişkilerine girmeden, yenilikleriyle şehrin çıkarı doğrultusunda sizlerle olmaya devam edecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi