Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

OTUZ MART MAHALLİ SEÇİMLERİ VE İDEALİST NESİL‏

OTUZ MART MAHALLİ SEÇİMLERİ VE İDEALİST NESİL‏

Destan yaratmaktan destan yazmağa fırsat bulamayan şanlı bir ecdadın torunları olarak, yetiştirdiklerimiz tarafından sırtımızdan hançerlenmek üzere iken, Rabbimin yardımı ve LİDER ruhlu yöneticilerimizin uyanıklığı sayesinde bir otuz mart mahalli seçimlerini başarıyla geçirdiğimiz İDEAL NESİL!..

Tevazu kanatlarını açarak etrafa açılmış, başı ve  gönlü göklerde, ruhu hizmet aşkıyla Hakka ve halkına açık BİR NESİL!

Bedeni gücünü hiçe sayarak, maneviyat ikliminden sıcaklığı iliklerine kadar duyup bulan, doyan ve coşan asil BİR NESİL!

Şer plânların, tuzakların, her türlüsüne rağmen çekinmeden yürüyen, ilerleyen ve menzile varmaya yeminli BİR NESİL!..

Musibetlerin tümüne, hakaretlerin her şekline, bütün zorluklara aldırmadan göğsünü siper eden mücahit BİR NESİL!..

Sel ve Felâketlere karşı sele karışmadan dimdik ayakta durarak, Hakkın temsilcisi olmaya Kalü Belâda söz verip sözünde duran ve yıkılmayacağını bütün dünyaya anladıkları dilden ispatlayarak anlatan ulu  BİR NESİL!..

Hak davası uğrunda her türlü riske katlanıp, meşakkatleri göz önüne alan, setler ve engebeler karşısında moralinden ve maneviyatından zerre kadar ufak bir şey kaybetmeyerek sarsılma-çözülme bilmeyen, dinamik, enerji dolu  BİR NESİL!..

İnsanlığın kurtuluşu adına verdiği kavgada da her çeşit ızdırap ve çileyi yudumlayan, sıkıntıları hazmeden BİR NESİL!..

Hakkın yolunda uzaklık-kısalık nedir bilmeden, dere-tepe-dağ-bayır demeden ilerleyen; mega projeler üretip tüm kıtalara hükmeden şanlı ecdadı gibi kendini insanlığa adayıp tüm dünya’ya hizmet aşkıyla dopdolu BİR NESİL!..

Bu nesli yetiştiren anaların, askere gönderirken söyledikleri:

-“HAYDİ OĞLUM HAYDİ GİT; YA GAZİ OL, YA ŞEHİT!.. “ Misâli hizmet aşkıyla gerek Anadolumun ve gerekse dünyanın dört bir yanına ilâhi kelimetullah+ vatan+millet ve bayrak sevgisi tebliğ hizmetiyle aşılayan BİR NESİL!..

Bu hizmet aşkıyla gerek ülkemin ve gerekse dünyanın dört bir ucuna hizmet aşkıyla giderken; kendisi için kurulan kumpaslara boyun eğmeden Hak ve halkının aşığı olan, tuş olmayan, kapan ve mayınlara düşmeyen  BİR NESİL!..

En ağır tahrik ve tazyikler karşısında bile sarsıntı geçirmeden, aleyhinde işleyen tezgâh ve dönen dolaplara aldırmadan, top güllesine aldırmadan zulme boyun eğmeyen, paralelcileri şaşkına çevirircesine Hakkı temsil eden T.C. devletine sadık, Başbakanına kumpas kuran ve suret-i Hak’tan görünen iblislere karşı Hakkın yanında yer alarak, bindiği dalı kesercesine yollarını köstebeklerle ayıran ve Hakkın ve halkın yanında yer alan  ELİ ÖPÜLESİ BİR NESİL!..

Şu 12 yıllık süre içinde T.C.Başbakanının çektiği ızdırapları ta yüreğinden duyan, onun hayırlı hizmetler vermesi için o güzel insan ve ekibine yürekten dua eden; beddua edenleri o an lânetleyen,  hak dostu, imanlı BİR NESİL!..

Kırk yılı aşkın bir zamandır, emperyalist devletlerin maşası olup, on binlerce gencimizi tekelinde gören ama, 30 Mart Mahalli seçimlerinde bile bile KÜFRE hizmet etmekle amacını ulaşmayı 25 şubat+17 ve 25 aralıkta yapmak istediği KADRO DARBESİYLE denemeye kalkan mehdilere anladığı dilden cevap vererek, bütün ümitlerini mahveden ve Anadolumun bağrından çıkıp, bu cennet ülkeme saçını süpürge eden mücahit ruhlu Başbakanımız sayın RecepTayyip ERDOĞAN saflarında yerini alan; Hz.Ali-Hz.Hamza ve Hz.Ömerin ruhunu taşıyan  süvarı ve cengâver BİR NESİL!..

Öz yurdundan yıllarca garip ve parya iken, son 12 yılda rüştünü Orta doğum-Türk Cumhuriyetleri ve dünya’ya karşı  ispat etmeye çalışan ve kaptan köşkünde bu mücahit kadrolarla yerini alıp, gözleri ufku tarayan Barbaros ruhlu BİR NESİL!..

Yolunda kurban olmayı göze almış binlerce, yüz binlerce can var. Âleme senin gibi asil gençle huzur gelecek, başta orta doğum olmak üzere tüm dünyadaki savaşlar seninle duracak, durmaları engelleyenlere DUR DİYECEK,  BİR NESİL!..

İttihat-ı İslâm özlemiyle yıllarca yürekleri yanıp tutuşan milyonlarca kara sevdalının yarasına mehlem olacak bir nesil, işte özelliklerinin bir kısmını izah ettiğimiz bu asil nesildir ki, Rabbim bu neslin yer aldığı kaptan köşkünde KAPTAN-I DERYA Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile bu asil milleti, şanlı ecdadını menzile vardırmaya her türlü fırtınaya rağmen yemin etmiş gözü pek EHLİYETLİ-LİYAKATLI-KADİRŞİNAS  ve DİRAYETLİ BİR NESİL!..

30 Mart mahalli seçimlerinde bütün paralel ve şer köstebeklere meydan okurcasına, yıllarca bakmaya kıyamadığı gülen ve ağlayanlara postasını koyarak Anadolu gemisinin kaptanı Erdoğan yanında yer alan ihlâslı ve müşfik BİR NESİL!..

Bu asil nesli yetiştiren Anadolu halkı olarak yolunuz açık olsun. Sen-ben demeden=BİZ diyerek yıllarca yüz üstü sürünen bu asil SAKARYA neslini en kısa zamanda ayağa kaldırmanız ve şanlı ecdadına lâyık olduğu yere taşımanız dileğiyle..

Sevgilerimle…

NOT: “KAHPE İÇERDEN OLUNCA, KAPI KİLİT TUTMAZ!..” Ata sözünden hareketle, bu asil neslin önünü kesmek için Başbakanımızın içinde dahi yer alan köstebekleri en kısa zamanda temizlemek, inşallah sizlere nasip olacaktır!…

Paralel yapının bütün mensuplarını ülkemin neresinde olursa olsun, cımbızla bulup çıkarmak sizlere borç olsun...Vatan uğrunda KAN dökmekle-TER dökmek eşit olduğundan; Rabbim bu hizmetlerinizde her zaman yâr ve yardımcınız olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi