Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN OCAĞINA LÂYIK OLUVERİN YETER!..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN OCAĞINA LÂYIK OLUVERİN YETER!..

RECEP TAYYİP ERDOĞANIN OCAĞINA LÂYIK OLUVERİN YETER!..

 Bölgemizin yetiştirdiği genç- dinamik-ehliyetli-liyakatlı-dirayetli ve bir o kadar da SADAKATLI Muhammet AVCI  kardeşimizin başkanlığına yeni oluşturan Rize Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilâtı içinde aktif görev alan paralel-lalllwrens ruhlulardan uzak tüm idealist kardeşlerimize bu kutsal yolda başarı ve mutluluklar diler, Hz.Allah yâr ve yardımcıları olsun...

Unutmayınız ki, PETEKTEN ÇIKMAYAN ARI BAL YAPAMAZ! Bu sebeple önceki başkan gibi döner koltukta kabuğunuza asla “yerinde say”  gibi çekilmeyin ve sizi siz yapan halka ulaşıp ilin genel sorunlarını dinleyip çözüm getirin ki, halkımız PAZARA kadar değil, MEZARA dek sizinle olsun.

Siyasette, HALKA RAĞMEN, HALKA KARŞI, HİÇ BİR HAREKETİN BAŞARILI OLDUĞU ASLA GÖRÜLMEMİŞTİR ata sözü de her an başarmak için rehberiniz olsun e mi?..

Yıllarca Başkentten doğduğu Rize iline ehliyetli-dirayetli-sadakatlı ama henüz işin başında olduğu için henüz Belediyecilikte yeterli liyakatlı olmayan bu güzide prof. Reşat Kasap hocamız ve ekibiyle yürekten kol kola vererek aşamayacağınız dağlar yoktur biliniz!..

Bu sebeple sen-ben demeden, BİZ diyerek kaptan-ı derya Anadolu gemisinin kaptanı Cumhurun başı Recep Tayyip Erdoğan ile gemimizin süvarisi Taşkentten-Başkente köprü kurarak Erdoğan lideri gibi halkın gönlüne taht kuran Davutoğluna lütfen tüm ekibinizle, lâyık olunuz. 

Zira bu makamlar hava atacak, sırtüstü yatacak ve sonunda da tüm ekibiyle batacak ve sizleri bu makama önerenleri de manen yıkacak makamlar asla değildir ki, Rabbim bu doğrultuda her zaman mücahit ve mücahide ruhlu Akıncı beyi ve ekibi misâli sizlerin yâr ve yardımcısı olsun.

Dün ne olduysa bilmeden oldu ama, bugün ne yapıp yapın aranızda ülkemi yaralayan paralel lawrens ruhlu Pensilvalya bağlantılarını koparmayanları  asla teşkilât içine almayınız ve Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bu virüsleri tasfiye ediniz ki, bu dava menzile varsın!.. 

Son mahalli seçimlerdeki başarıyı diğer iller sıralamasındaki Rize başarısı olarak  asla kabul etmeyiniz, zira teşkilât iç karışıklıklar yüzünden ne yazık ki bu yetersiz oyla sınıfta kalmıştır!.

Muhammed Avcı kardeşimizle tüm hataları kabul edip, bu hatalaları en kısa zamanda telâfi ile hataların  tekrarı yapılmadığı müddetçe mahalli seçimlerdeki inşallah Rize ilimizin oyları Türkiye genelinde ipi göğüsleyecek onurlu günlere gelecek ve Rize’m gülecektir inşallah!.

Bunun kesintisiz tek yolu ise, halkımız ile el ele, gönül gönüle köprü kurmaktan geçer!.

Ana ve yavru muhalefetin ağzında sakız olmadan, aynı siklette olmadığınızı düşünerek, menzile varmak tek hedefiniz olduğu için  tekrar tekrar ihlâslı çalışmalarınızda SEN-BEN demeden BİZ diyerek tüm ekibe Muhammet Avcı genç kardeşimizle kalpten başarılar dilerim. 

Bütün bunların yanında, gönüllerin lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu kardeşimiz gibi gönüllere taht kurmadan Karadenizin incisi, güzellikte birincisi, yeşil cenneti andıran Rize ilime hizmet edeceğinize inanıyorsanız, yanılıyorsunuz ve şimdiden yük olmadan istifa ediniz!. 

Zira siyasetin gündeminin oluştuğu şu Rize ili, asla bu ruha sahip kişileri sırtında taşımaz da!..

Eğer gönüllere taht kurmaya namzet iseniz, yürekten DURMAK YOK-YOLA ve MENZİLE DEVAM diyorum…Çünkü aziz milletimiz ve aileleriniz sizleri bu günler için yetiştirmiştir dostlarım!.

Merkez il ve ilçe teşkilatlarıyla beraber M.Akif Ersoy'un şu beyitten hareketle bir ve kardeş olmak zorunda olduğunuzu sizlere her zaman hatırlatır, bir önceki il ve merkez ilçe arasındaki halka yansıyan taht kavgasının tekerrür etmemesini tüm kalbimle dilerim!.

Tefrika girmeden bir millete düşman giremez,

Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez!..

Rabbim bu inançla asla bu güzide ekibi gönüllerin liderine karşı asla mahcup etmesin.

-“Hizmetleri sununuz, ilimde her yöreye; Kibir-gururdan uzak, lâyık olun Rize’ye!..”

Sevgilerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi