Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Rize'de Trafik Karmaşası

Rize'de Trafik Karmaşası

Rize'de son zamanlarda yapılan değişikliklere rağmen şehir içinde Trafik akışına bir türlü çare bulunamıyor. Rize Belediyesinin Şehir trafiğini rahatlatacak Güney Çevre yolu ne kadar etkili olunur bilinez ama şehirde Mart ayında yaşanan karmaşa yaz aylarında Rize insanına hayatı zorlaştıracak gibi gözüküyor.

Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi, Tevfik İleri Caddesi, Orta Cami önü ve Cumhuriyet Meydanında yapılan değişiklikler karmaşayı azaltımı bu zamanla belli olur ama Mart ayında Rize'de araç sayısının az olduğu dönemde bu kadar sıkıntı oluyorsa yazın ve Ramazan ayında ne olur (ama Rize yağmurlar şehri bize olmaz diyorsanız) yağmur suları sel olur gider ama trafik felç olur Rize'de hayat yaşanmaz bir hal alır.

Bunun için artık biri bu işe dur demeli....İki kuruş daha fazla para almak adına her köşeye koyulan parkomatların, gereksiz olanları kaldırılmalı, ve şehirde özellikle dolmuş şöförlüğü yapanlara eğitim verilmeli... Sinyal bile verilmeden olur olmadık yerde durulmamalı.

Bu arada yeni gidişler hakkında trafik ekipleri tarafından pek bilgilendirme yapılmaması sürücüler tarafından tepkiyle karşılansa da, şöförlerinde araçlarını gelişi güzel park etmesi, levhalara göre davranmadıkları da gözlerden kaçmıyor.

Rize bizim herşeyimiz. Yaşama arzumuz, ticari hayatımız vede çocuklarımızın geleceği.  Bunun için herkes elini taşın altına koymalı ve üzerine düşeni yapmalı...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi