Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Rizespor İyi Yolda Değil!...

Rizespor İyi Yolda Değil!...

Ç. Rizespor için söylenecek tek cümle var.’’ Bu takıma derhal önce defansa, sonrada hücumda adam’’ almaktır.

İlk yarı kendi sahasında galibiyetle dahi tanışma şerefine nail olamayan Ç. Rizespor İstanbul’da Galatasaray’ı nasıl yensin. Sizin mantığınız alıyor mu? Hafta arası Diyarbakırspor’a 2-0 mağlup olan Galatasaray; elbette ki Hikmet Karaman Hocanın iştahını kabartmış olabilir. Ancak elinde bulunan 17 topçusuyla saha da yer alması, işinin ne kadar zor olduğunu zaten maç başlamadan anlamıştır.

İlk yarıda Ç. Rizespor tamamen dengesiz bir savunma ile sahada yer aldı. İlk yarı Galatasaray iki gol değil de, yarım düzine gol atması kaçınılmazdı. İlk yarı Ç. Rizespor’un sol tarafı adeta felç oldu. Sineijder’in gününde olması bu kulvarı çok iyi değerlendirmesi oldu.  Zaten ilk gol de o taraftan geldi.

Hikmet Hoca’ya gelince: ‘’Bu maçta ilk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı çok iyi oynadık. Oynanan oyundan memnunum.’’ gibi söylemlerle taraftarı bir anlamda avundurmaya yönelik açıklamalar yaptı.

Oysa taraftar ne oynanan oyundan ne de alınan sonuçtan hiç te memnun değildir. Bu maçta sadece oyun içerisinde Orhan’ı sağbeke, Korayı’da stopere alması kendisine göre yeterli oldu.

Oyun süresi içerisinde Rizespor adına başka hiçbir olumlu olay olmamıştır.

Sonuç olarak: Ç. Rizespor bundan önce olduğu gibi bu başlangıçla birlikte doğru yolda olmadığı açık ve net bir şekilde görülmüştür. Bu yönetim ve bu teknik kadronun akibeti; haftaya yapılacak olağan kongre de net bir şekilde ortaya çıkacaktır. Hafta ya Gençelerbirliği maçı sonrası Hikmet Hoca’da nihai kararını verecektir. (Eğer istediği transferleri gerçekleşmez ise...)

İnşallah işler iyi gider de; bu kötü senaryo uygulamaya konulmaz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi