Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Rizespor’a Acil Kan Aranıyor

Rizespor’a Acil Kan Aranıyor

Lige iyi bir başlangıç yapan Ç.Rizespor haftalar ilerledikçe taraftarına önceki yılları hatırlatıyor. Beş yıl mücadele ettiği 2.ligde İlk devre fikstüründe aldığı puanlarla sezonu idare eden Rizespor, Spor Toto'da 4.haftadan sonra 10 haftadır galibiyeti unuttu.

Dün şehir merkezinde olanlar plakalardan futbolun bir şehir için ne kadar önemli olduğunu tekrardan gördü. Takımın başarısı şehirde ayrı bir atmosfer ve canlılık getireceğini kimse inkar edemez. Ama küstürülen taraftar sadece 4 büyüklerin maçını seyretmeye gelir.

Önceki gün Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçilmesine rağmen ilk yarı güzel top oynayan takım , ikinci yarıda adeta hayalet takım oldu.

Elazığspor’un 7 puanla son sırada yer aldığı ligde 14.hafta sonunda Rizespor'un 15 puanla düşme hattına yakın olması herkesi düşündürmeye başladı. Futbolda mazeretler puan çıkartmıyor. Tamam rakip Fenerbahçe, kıyaslama imkanı yok diyebilirsiniz ama 10 haftadır galibiyeti unutan bir takımın mazeret aramaması gerektiğini düşünüyorum..

Sakat olabilir, takımda oyuncular formda olmayabilir, hakem kararları skoru etkileyebilir. Ama 10 haftalık galibiyet özleminin açıklaması bence yoktur. Birilerinin elini taşın altına koyarak acil çare bulması gerekir. Lig arasına kadar kaybedilen puanlar seneye bize ikinci lig takımı seyrettilebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi