Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Şehitlerimiz, Çiçek ve Gübre !..

Şehitlerimiz, Çiçek ve Gübre !..

Değerli okurlarım, öncelikle CUMAMIZ mübarek olsun.

Destan yaratmaktan destan yazmaya fırsat bulamayan şanlı bir ecdadın torunları olarak son kriptoların Ankara saldırısı ile ne yazık ki yine milletçe şah damarımızdan vurulduk..

Ölümü göze alamayanların yaşama şansları olmadığını bilenlerden olmamıza rağmen bu hainlerin büyük bir kısmı bu topraklarımızda yaşıyor ve devleti yönetmeye namzet, TBMM çatısı altında da bir kısım kripitolarca bu hdp-pkk-pyd hainlerinin desteklenişi bizleri şehitler diyarı bu cennet ülkemizde tamamen kalbimizden yaralamaktadır!..

Bir çiçeğin büyümesi için her zaman takdir edersiniz ki;

-Toprak kadar,

-Su kadar,

-Hava kadar,

-WC ve İNEK GÜBRESİNE de ihtiyaç vardır değil mi?..

İşte Anadolumda bunca çiçeklerin yaşaması için, bırakın bu kadar pis GÜBREYE de ne yazık ki zaman zaman ihtiyaç vardır, ne dersiniz dostlarım!..

Ünlü şairlerden Neyzen Tevfik bu hainler için ne güzel söylemiş, işte tam bu cinsten:

 BOKA SAKIN BOK DEME, BOKLAR DUYAR AR EDER;

ZERRESİ BOKA DEĞEN, TÜM BOKU MURDAR EDER!..

Daha bitmedi, bu zümre için ünlü şairimiz Teyzen Tevfik, bunların doğuşu için de:

TANRI SENİN HAMURUNU, NECASETLE YOĞURMUŞ;

ANAN SENİ SIÇAR İKEN, YANLIŞLIKLA DOĞURMUŞ!..

Beytiyle tam 12’den isabet ettirir ki tebrikler ünlü  şairimiz, ünlü üstadımız. Neyzenimizi her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz!..

Bu cinsten olanlar ve bu rezil şekilde doğanlardan cennet ülkemde ne bekliyorsunuz ki!.

Milliyetçi-vatansever Atatürk'ün kurduğu partisi vatan hainleriyle ve hdp kollarıyla iç içe,  kol kola ise, İngilterede pyd’ye destek veren açıklamalar yapılıyor ve  inançlı milletvekili adayları seçimde chp'den tasfiye edilmişse; konu anlaşılmıştır sanırım değil mi okurlarım!..

Yüce Rabbim, kahraman milletimizi-ordumuzu-emniyetimizi bu vatan haini kriptolar  karşısında birlik-beraberlik ve kardeşliğimizle her zaman Mansur ve muzaffer eylesin.

İçten ve dıştan ülkemize karşı cephe alan tüm düşmanlarımızı yüce Rabbım en kısa zamanda KAHHAR ismi şerifiyle kahreylesin; MÜNTAKİM ismi şerifiyle de bu necip milletin, şehitlerimizin ve gazilerimizin intikamını kriptolardan en kısa zamanda alsın.

Tarihte TÜRK milletine ve DEVLETİNE kefen biçenlerin, ölümlerinin dahi korkunç olduğunu bilenlerdeniz, müsterih olun!..

Hürmetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi