Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Sütlüoğlu Neden Hedef Saptırıyor

Sütlüoğlu Neden Hedef Saptırıyor

Değerli okuyucularımız,

Rize’de son zamanlarda yaşanan ve başrolünde Çay-kur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun rol aldığı algı operasyonu ve hedef saptırma tüm hızıyla devam ediyor. Seçim ve farklı ilişkiler adı altında gündem değiştirmek adına sürekli farklı kişileri ve sitemizi hedef gösteren ve milliyetçilik adı altında konuyu adeta paralel olarak nitelendiren Sütlüoğlu’nun, bunun böyle olmadığını kendisinin de iyi bilmesine rağmen üreticileri ve kendini bu şekilde inandırmak istemesine adeta  etrafında bulunan şakşakçılar ile devam ediyor.

Biz 6 yıl önce tek bilgisayarla başladığımız yayın mücadelemize, doğru bildiğimiz hiçbir şeyden taviz vermeden reklam ve para derdimiz olmadan, “Rize sevdamızla” ilimizin çıkarları doğrultusunda verdiğimiz mücadeleye devam ediyoruz. Edeceğiz de… Son 3 yılda Çaykur'da yapılan afaki harcamalar ve yönetim zaafiyeti dolayısıyla kurumun zarara uğratılmasını, üreticiler arasında eşitlik sağlanmadığı ve mağduriyetlerin yaşanması defalarca haber yapmamız çıkar ilişkileri içerisinde olan ve konuyu saptırmaya çalışan kişi ve kişiler tarafından farklı tarafa çekilmeye çalışıldığını görmek ve bunu milliyetçilikte bağdaştırmak ve para ile yapılan canlı yayınlarla buna çanak tutmak ilimizin neden bu halde olduğunun bir göstergesidir.

Biz olay53 ailesi olarak, aynı zamanda çay üreticisi olduğumuzu ve Rize’nin Çay ve Çay-kur olmadan kasabadan beter bir hal alacağını, Genel müdürlerin akşamdan sabaha değişebileceğini her platformda belirtmemize rağmen “Kelin ayıbını takke örter” atasözüne istinaden adeta kimse görmüyor da niye “SİZ” görüyorsunuz misali günah keçisi ilan edildik. Bu arada Sütlüoğlu tarafından sürekli yalan haber yaptığımız için site kapatıldı ifadesinin gerçek olmadığını, kişilik hakkı ihlali nedeniyle erişim yasağı konulan haberin (ki engellendiği tarafımıza hiçbir şekilde bilgilendirilmedi) 2 kere yayınlandığı ve farklı bir habere link verilmesi suretiyle 3 defa yayına verildiği için bizim bilgimiz olmadan tek taraflı ve yanlış yönlendirme ile yapılan mahkeme sonucunda sitemize erişim durdurulmuştu.

Adalet geç de olsa yerini bulurken sitemiz tekrardan yayın hayatına girdi. Tabii Çay-kur’da işler yolunda gitmiyordu. Çay-kur’da planlar tutmamıştı. Daha doğrusu olay53 hesaba katılmamıştı. Sistem kurulmuş reklam bağlantıları yapılmış. Resmen kuvvet birliği kurulmuş. Haberlerimizden rahatsız olan şakşakçılar her türlü iftirayı atmaktan geri kalmadılar. Haberlerin doğruluğu bilindiğinden tekzip dahi yapılamazken, siyasi ahlak ve karalama çalışmalarına hız verildi.

Adeta olay Çay-kur’un marka değerine ve vatan hainliğine dayandırıldı. Tabi arka planda da yapılan haberlerle ilgili bilgiler bunlara nerden gidiyor fotoğraflar kim tarafından servis ediliyor diye araştırmalar yapılıp, görüntüler defalarca izlendi. Hedef belli.. Piyasada dedikodu çıkarıp, iş başkalarının üzerine kalcaktı. Nerdeyse yapılan tüm haberler hakkında yeter ki dava olsun, olay53 maddi anlamda zor durumda kalsın diye Sütlüoğlu’nun avukatı Adliyeye kamp kurarken, kendisi de televizyon televizyon dolaşarak gündem değiştirmeye çalışıyor. Sanki Çaykur'da Her şey güllük gülistanlık....

Sütlüoğlu sürekli farklı adresler göstererek adeta tv tv dolaşarak kurum tarihinde görülmemiş bir canlı yayın trafiğine katılarak, hedef saptırmaya ve sitemize sürekli iftira atmaya devam ediyor. Ne diyelim Genel müdür keşke bizle uğraşacağına kurumda dile getirdiğimiz eksiklikleri gidererek Çay-kur’u İhya etse….

Sizi bilmeyiz ama bizler bir çay üreticisi evladı olarak Çaykur'da yapılan bu yanlışları sorgularız, sorgulamaya da devam ederiz ve edeceğiz....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi