Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?

Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?

Rize Eski Milletvekili, İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz hocamız Medine-i Münevvere'de umre ziyaretinde olduğundan dolayı "Tayyip Kaptan mı, Kemal Korsan mı?" başlıklı haftalık Cuma yazısını güncel haliyle konunun önemine binaen yayınlıyoruz..

Bismillahirrahmanirrahim

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Geçtiğimiz yıllarda muhalefet partileri merhum Şehid Muhsin Yazıcıoğlu’nun bulunamayışını yalan ve iftiralarla kaosa dönüştürmüşlerdi. Şehidimize sevgi ve saygısından mitingleri iptal ettiren İktidar Partisinin aldığı oyları üç puan düşürmeyi başarmışlardı. Fakat tüm ayak oyunlarına rağmen Büyükşehir’leri alamayan Muhalefet Partilerinin İktidarı bu yolla düşüremeyeceğini anladığını sanmıştık. Heyhat ki yine yanılmışız!

Halkımız 30 Mart seçimlerinde de Başkan adaylarının kişiliğini, ehliyetini ve sadakatini araştırmadan ve yanlışlıklarına bakmadan oy verme yanlışlığına düşürülmüştü. Bu da seçmenlere yapılan en büyük yanıltma ihanetti!

Ülkenin ve nesillerinin geleceğinden korkan vatandaşlarımız Belediye Başkan adaylarının kişiliğine bakmadan İktidar Partisine ve O’nun Kaptanı Tayyib Erdoğan kardeşimize desteğe devam etmişlerdi. 

30 Mart Mahalli idareler seçimleri; İktidara tamam mı, devam mı? Sorusuna verilecek cevaba dönüştürülmüştü. Yani 'Türkiye Gemisini Kaptan Tayyib’e mi Korsan Kemal’e mi teslim edeceğiz?' sorusuna elbette ülkesini, kendisini ve nesillerini gerçekten düşünen her vatandaş Kaptan Erdoğan’a desteğe devam demişti.

O günlerde yaşanan siyasi tecrübelerden bugüne baktığımızda Türkiye gibi büyük bir vatan gemisi oylarımızla nasıl korsanlara teslim edilebilir ki? Kemal korsana ülke teslim edildiğinde, bu gemi derhal kaçırılarak önce Koçum Limanına demir atacaktır. Bunu anlamak için keramet sahibi olmaya gerek yoktur.

Emperyalist canavarların kasırga ve tsunami siyasetlerinin ülkeleri yutmaya devam ettiği günümüzde Türkiyemiz bu siyasi korsanlara nasıl teslim edilebilir ki?!

Halkımızın çoğu bu oyunu anlamışken; bir kısım cemaat ve tarikat tabanındaki hasbi çalışan samimi kardeşlerimizin korsanlara desteğe devam etmeleri inanın hepimizi dilhun etmektedir. Bu kardeşlerimiz bindikleri İktidar dalını keserek şer oyunların aleti olmaktan ne zaman kurtulacaklar?

Yolsuzlukla mücadele bahanesiyle yıllarca Devletimizi hortumlayan Korsan Partilerin yanında gözükmeleri sebebiyle hizmetlerini hezimete dönüştürdükleri zaman anlayacaklar!

Bu kardeşlerimize ve hepimize; “Ey Resulüm! Rabb’inin İslam yoluna hikmetle, gönülalıcı, güzel öğütlerle çağır. (Yöneticilerle) en güzel yol ve ahlaki metodları kullanarak mücadele et..” Ayet-i Kerimesine uymayan montajlarla, dublajlarla santaj yollarını acilen terketmeleri kardeşlik tavsiyemizdir. Unutmayalım ki hiçbir Peygamber, Firavun ve Nemrud’lara bile iftira yolunu tercih etmemiştir. Değil İftira, Ebu Cehillerin şahsi kusurlarını bile ifşa etmemişlerdir. Ya Mü’min kardeşlerine iftira atan ve kusurlarını ifşa yarışmasına giren ahlaksız Şeytani tavırlar İslamın hangi ilkesine uymaktadır?

Aile mahremiyetini dokunulmaz kılan Yüce Dinimiz İslam; tecessüsü (Kişilerin kusurlarını araştırıp, yaymayı) fert ve toplumlara haram kılmıştır. Akıl, Can, Mal, Vatan, Namus ve Düşünce emniyetini koruma altına alan İslam; bu değerlere el ve dil uzatanları bagi (terörist) toplumu ilan etmiştir. “Allah fesadı ve fesad çıkaranları asla sevmez.” Ayetinin gereği Allah’ın sevmediklerini de Elçisi eşsiz Önderimiz Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimiz de sevmez.

O halde hep beraber tövbe edip, hırslarımızı, kin ve nefretlerimizi kontrol altına alarak nefsi emmarelerimizi yenelim. Hepimize ve kıyamete kadar nesillerimize gerekli olan bu Güzel Vatan gemisini korsanlara teslim etmeyelim.

Daima uyarı görevini ihmal etmeden, etrafı dalkavuk hainlerden temizlenmiş Vatan ve Dinsever, Ehil ve Emin Kaptanlarla yola devam inşaallah!

Kıyamete kadar doğru istikamet üzere olan Tayyib kaptanlara evet!

Habis korsanlara hayır demeye devam İnşallah!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi