Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

TEMAYÜL’ÜN ARDINDAN!..

TEMAYÜL’ÜN ARDINDAN!..

Genel seçimler öncesi AK Parti Aday Adayları arasında temayül yoklaması en güzel şekilde yapıldı.

Türkiye genelinde aday adayların katıldığı temayül yoklamasının sonuçları, Ankara genel merkeze gönderildi.

AK Parti’de temayül yoklaması heyecanı bir kez daha yaşanmış oldu. Millet vekili aday adaylarının heyecanlı saatler yaşamasına neden olan teşkilat içi temayül yoklaması, çok samimimi bir havada geçti.

Pazar günü Kültür park Altın taç salonunda yapılan temayül yoklamasında görüldü ki; AK Parti teşkilatlarının AK Partiyi sahiplenmesini, bütün teşkilatların temayül yoklamasını büyük bir coşkuyla şölene çevirmesini memnuniyetle izledik, takip ettik.

Ben burada şunu gördüm. Temayül yoklaması ‘’Bir araya gelmek’’ anlamı taşıdığını söyleyebilirim. Burada birbirine sarılan, birbirini kutlayan, birbirine hayır duada bulunan insanlar.. Daha doğrusu Millet vekili aday adaylarını gördüm, gözlemledim.

Anlaşılıyor ki AK Parti de temayül yoklamalarında kaybeden yoktur. Herkesin amacı, bu bayrağı alacak, daha yukarılara taşıyacak olmasıdır.

Sonuç olarak: Her seçim gibi bu seçim de çok önemlidir. Bunu benimsiyor, ciddiye alıyor ve özümsüyoruz. Bu seçimi yapan özellik ise 13 yılı aşkın iktidar olan AK Partinin yaptığı hizmetlerin artarak devam etmesi ve kalıcılık açısından dolayı da çok önemli.

Bu seçim çok önemsenmelidir. Çünkü bu seçimden sonra; inşallah halkımızın desteği ve gayretleri ile Anayasayı değiştirecek bir çoğunluğun elde edilmesini sağlamak olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Orhan YAZICILAR Arşivi