Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Türk Ne Demektir, Türk Vatandaşı Kimdir!...

Türk Ne Demektir, Türk Vatandaşı Kimdir!...

Türk vatandaşı,

 -İsviçre medeni kanuna göre evlenen;

-ömrü boyunca, gazino-meyhanelerde eğlenen;

-Lozan antlaşmasıyla yerinde frenlenen;

-İtalya ceza kanununa göre cezalandırılan,

-Alman ceza muhakemeleri usulü yasasına göre yargılanan,

-Fransız idare hukukuna göre idare edilen;

-Son yüz yıldır, Anadolu topraklarına hapsedilen;

-İslam hukukuna göre gömülen kişi olup, yıllarca da cenaze müştemilâtını İmam Hatip camiasına hiç utanmadan yaptırıp, 1961+12 Eyül ihtilâlleri+28 Şubat harekâtı ve son olarak da KRİPTO PARALEL ve STATÜKO tarafından 17/25 Aralık darbe girişimiyle fasit bir daire içinde şu necip milleti yıllarca yatağa bitkisel hayata döndürüp  ömür boyu hapsetmeye çalışmışlardı ama oyun bozuldu değil mi dostlarım!.

……………………

Bir de bütün bunlara rağmen, “Ne mutlu Türk’üm diyene!.” ve ardından “YURTTA SULH-CİHANDA SULH, ilkokuldan itibaren UYU UYU YAT UYU sloganlarıyla da bol bol bizlere bir ömür boyu “YERİNDE SAY-UYGULADIM MARŞ” yaptıranlara hakkımızı asla helâl etmiyoruz; Rabbim bunları ıslah eylesin!..

Ne mutlu Türk’üm diyene kuru sözünün karın doyurmadığını da bu ülkede öğrenmeyen kalmadı!..

…………………

Ama ben böyle beyaz Türk olmak istemiyorum. Benim istediğim Türk: Mangal gibi güçlü bir imana sahip, vatanın ha ekmeğini yemişim-ha kurşununu ilkesiyle canı pahasında ülkesini ve milletini, bayrağını seven-koruyan, milli ve manevi değerlerine sahip, yeri geldiği zaman da bu kutsal ülküler doğrultusunda hiç çekinmeden ALLAH-VATAN-MİLLET-BAYRAK aşkıyla canını seve seve veren;

……………..

Çelik gibi kollu, tunçtan ayaklı; Türk hiç yılar mı, Türk hiç yılar mı?

Türk yılmaz, Türk yılmaz; cihan yıkılsa Türk yılmaz!..

…………………

İşte ben Türk milletinin ancak yüce dinimiz İslâmla vücut bulduğuna inananlardanım. Türklük gurur ve şuuru, İslâm ahlâk ve fazileti temel felsefemizdir; ruhsuz beden her zaman=CESET olduğu gibi, İslâmsız Türklüğün tarihte hiçbir değeri yoktur ve asla da  olamaz; zira her zaman ceset hükmündedir!. NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE demekle asla güçlü Türk olunmaz, tarih bunun örnekleriyle doludur!..Yıllarca herkese muhtaç bir halde kuru sloganlarla yerinde saydığımızı lütfen dikkate alalım!..

……………….

İstiklâl Marşı ve Atatürk’ün gençliğe hitabesinde yerini bulan, yıllarca İslâma hizmetten şeref duyan ve rahmetli Uğur Mumcunun tecrübelerine dayanarak özelliklerini bahsettiği Türk olamam, ama cihan yıkılsa bir taşı bile düşmeyen kale gibi  merbut imana sahip Türk olmaktan kıyamete kadar mutluluk duyarım ki; NE MUTLU MANGAL GİBİ YÜREĞİ VE İMANA SAHİP GERÇEK TÜRK OLANLARA!..

Beyaz Türkler hariç, Müslüman Türk milleti ilk kez şu son 14 yılda Türklüğünü yaşamıştır!.. İşte bunun için benim doğumu kan gölüne çeviren Türk düşmanları bilsinler ki, Türk milleti artık şimdiye kadar beyaz Türklerce özellikleri sıralanan Türk değil, ecdadına lâyık ve dünyayı titreten Osmanlı torunları; TÜRK –KÜRT KARDEŞTİR, AYRIM YAPAN KALLEŞTİR idealiyle bu günlere gelmiştir!..

………………

Dört tarafı ateş çemberi şu güzel ülkemde terör değil, büyük bir İSTİKLÂL SAVAŞI içinde olduğumuzun lütfen bilincinde olalım… Kıyamete kadar da Rabbimin izniyle bu asil TÜRK MİLLETİ tüm dünya’ya karşı tek bir vücut ve tek bir yürek halinde dünya durdukça Türk-İslâm âleminin bayraktarı olacaktır ki onun için milletçe KARDEŞÇE gönülden lütfen birleşelim, bu birlik ve beraberliği de TBMM çatısı altında görelim ve asla ayrılmayalım inşallah…Ayrılık gösterenlerin papuçlarını da dama atalım artık!.

…………………….

Abdulkadir İPEKOĞLU-Em.edb.öğretmeni-Rize

……………………..

NOT: TÜRKLÜĞÜN TANIMINDA ortanın sağı-ortanın solu, tüm inananlar olarak ürkekçe değil ama ERKEKÇE ancak MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ olarak kıyamete kadar beraberiz, yoksa sonuç hüsran!..

Artık Anadolu toprakları üzerinde TÜRK-KÜRT-LÂZ-ÇERKEZ yok, ama her zaman düşmanlara karşı ÇELİK BİR YUMRUK, gönüllere taht kurarak, hainleri de ezerek ORDA DOĞUNDA BİZ olacağız BİZ!..

EKONOMİK ve SANAYİ yönünden güçlü olmayan Türk milleti, SİYASİ yönden asla güçlü olamaz!..İşte

bizleri bu güzel günlere kadrosuyla taşıyan R.Tayyip ERDOĞAN ve Davutoğluna her an minnettarız!.

TÜRK MİLLETİ VERİRSE ASKER, POLİS EL ELE-HAİNLERİN ÜSTÜNE, KOPAR BÜYÜK ZELZELE!. Ve bu büyük Zelzelenin iç ve dış düşmanlarımız üzerinde koptuğunu görmekten sonsuz mutluyuz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi