Ceyhun KALENDER

Ceyhun KALENDER

Üyeler Tedirgin!

Üyeler Tedirgin!

Kapatacak mısınız?

Kapatıp kaçacak mısınız?

Yoksa kapıp kaçacak mısınız?

8. Dönem İlksan Rize İl Temsilcisi olarak elbette ki İlksan'ı ve İlksan üyelerinin hakkını her ortamda savunmak benim görevim.

Bütün söylemlerimiz, eylemlerimiz İlksan üyelerinin birikimlerinin korunması ve gelecekte de haklarının ödenmesi içindir.

Çünkü bir İlksan üyesi olarak emekliliğimde alacağım Ilksan emeklilik ikramiyesi benim için önemli olduğu kadar bütün İlksan üyeleri için de önemlidir.

30 yıl çalışan bir öğretmenin alacağı yaklaşık 130 bin Tl emekli ikramiyesinin yanında İlksan'ın vereceği yaklaşık 50 bin Tl emekli ikramiyesi her İlksan üyesi için oldukça değerlidir. Asla küçümsenemez.

Ancak öğretmenlerin alın teri, birikimi üzerine birilerinin farklı hesapları olduğuna şahit oluyoruz.

Bunu söylerken asla suizanda bulunmuyoruz.

Yaklaşık 20 yıldır benim tanık olduğum İlksan hakkında EBS'nin tutarsız açıklamaları beni ve bu sandığa emeğini biriktirenleri tedirgin etmektedir.

"Ilksan'ı kapatacağız. İlksan ikraz verir mi? İlksan'ın arazilerini satacağız. İlksan'ı değiştireceğiz." gibi tutarsız açıklamaları bu konuya sadece sendikal bir taassupla ve hırsla yaklaştıklarını göstermektedir.

Ayrıca İlksan'ın gelirleri ve giderleri konusundaki tutarsız hesaplamaları bu konuda ne kadar acemi olduklarını da göstermektedir.

Peki Masada memuru 3.5'a mahkûm eden ve memur maaşlarının zaman içerisinde enflasyon karşısında erimesine sebep olanların amacı ne olabilir?

El atamadıkları, dönüştüremedikleri İlksan'ın birikimleri belli ki akıllarını çelmiş.

Ancak bu sandığın sahipleri alın terini, emeğini size teslim etmeyecek kadar sandığına sahiptir.

İLKSAN 9. Dönem İlçe ve İl Temsilciliği seçimlerinde Türk Eğitim-Sen adaylarına oy vererek sandığımızın geleceğini garanti altına alacağız.

Aday olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Ceyhun KALENDER Arşivi