Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Yaptıklarımız ve yapacaklarımız!

Yaptıklarımız ve yapacaklarımız!

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

“Yapamayacaklarınızı ve yapmayacaklarınızı niçin söylüyorsunuz! Bu, Allah (cc) katında çok kötü bir davranıştır!’’ (Saf Suresi 3-4) ilahi mesajı hepimizin imanı, ameli ve ahlakıdır!

Hepimiz; Allah (cc) ve Resulüne (sav) iman eden, İslami ilkeleri tasdik eden, tüm antlaşmalara riayet eden, verdiği sözü senet ve namus kabul eden, emanetlere ihanet etmeyen ve daima ‘’Halka hizmeti Hakk’a hizmet’’ gören birer Müslüman kul olmalıyız ki iç ve dış düşmanlarımıza karşı Allah’ın (cc) yardımıyla galip gelelim!

Zira; tüm gasıb, hain ve zalim güçler mazlum Müslüman coğrafyayı tamamen yutmak için Türkiyemizle ve müttefikleriyle savaşıyorlar!

Bu savaşın tek kazananı yani galibi olacak! 

Ya hepimiz! Ya da hiçbirimiz! 

Ya hilal ya da haç! 

Ya Müslümanlar! Ya da Masonlar ve Siyonistler!

Bu savaşta galip gelmemiz için iktidar ve muhalefet, 15 Temmuz Meydan Savaşımızdaki Milli Seferberlik İttifakını mutlaka devam ettirmelidir!

Milli seferberlik; milletimizden, muhalefetimizden ve STK’larımızdan önce iktidarımızın asli görevidir! 

Silahla yıkılamayan AK iktidarını sandıkta oy silahıyla vurma planlarını bozacak tek silah seçmendir. Seçmeni velinimet sebebi görmek ve seçmeni defalarca bilgilendirmektir!

İktidarımız ise genellikle yaptıkları devasa hizmetleri halkımıza defalarca anlatırken gücüne rağmen yapamadıklarını sebepleriyle anlatamamaktadır!

Ve en mühimi de AK iktidarı, yapacaklarını halkımıza yeterince duyur(a)mamaktadır! Milletimiz ise, yapılan hizmetlere yeni hizmetler beklemektedir!

Talebelerimiz, memurlarımız, işçilerimiz, çiftçilerimiz, emeklilerimiz, dul ve yetimlerimiz sadece dün yapılanları değil, bugün ve yarın yapılacakları duymak ve bilmek istemektedir!

Taşeron işçilerimiz, fahri- vekil görevlilerimiz ve köylümüz Seçim Beyannamesi’ndeki sözlerin acilen icrasını beklemektedir!

Halkımız; IMF’ye borçlarını ödeyen ve bugün onlara borç verecek duruma gelen iktidarımızdan, IMF’e değil kendi halkına desteğini arttırmasını beklemektedir!

Halkımız; geçmiş iktidarlar döneminde döviz ve oy makinesi görülmekten usanan ve bugün birçok kazanımlar elde eden gurbetçilerimizin hak ve hukuklarının daha da iyileştirilmesini, uçağın bagajında tabut içinde yurduna dönmeden hayattayken dönüşlerini teşvik edecek sosyal ve maddi imkânların artırılmasını ve sadece turistlere sağlanan uçakla seyahat ucuzluğunun kendilerine de sağlanmasını beklemektedirler!

Halkımız; harçları yatıramadığı için hakkını adalet önünde arayamayan mağdurların veya ceza kanunlarının çarpıklığından ezilen mazlumların sevineceği, ezen gasıpların, zalimlerin, cinsi ve mali sapıkların ve hainlerin ağlayacağı yeni bir hukuk reformu beklemektedir!

Halkımız; evlatlarını FETO gibi sadist fikri sapıkların ve uyuşturucu katillerin ağına düşmemesi için çocuklarını devletin okullarına güvenerek emanet edeceği kaliteli Milli Eğitim müjdesini ve din ve vatansever ehil eğitim ordusunu beklemektedir!

Halkımız; terör, hırsızlık ve yolsuzluk sebebiyle görevden alınan HDP’li eşkiyalaşan belediye başkanlarına ilaveten, aynı suçları işledikleri tespit edilen AK iktidarımızın yüz karası il, ilçe ve belediye başkanlarının da görevden alınıp cezalandırılmasını istemektedir!

Konferanslarımız sebebiyle Türkiyemizi ve Avrupa’daki gurbetçilerimizi ziyaretlerimizde söyledikleri bu ve buna benzer taleplerini seçim öncesi yerine getiremezsek iktidarımızın mahalli ve genel seçimlerde büyük bir hezimet depremi yaşamasından çok korkuyoruz çok!

Şimdiden duyurmak ve uyarmak imanımızdan, uygulamak ise iktidarımızdan!

Dost acı yazar ve ne yazarsa sevdiğinden yazar!

Bu büyük dünya savaşında galip gelmemiz için Allah (c.c), iktidarımızın etrafındaki dalkavuk keneleri, mal ve makamkolikleri uzak, uyarıcı gerçek dostlarını yakın eylesin! 

Selam ve dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi