Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Yeni Hükümetimiz Türk-İslam Alemine Hayırlı Olsun

Yeni Hükümetimiz Türk-İslam Alemine Hayırlı Olsun

Tarihi şan ve şerefle dolu, destan yaratmaktan destan yazmaya fırsat bulamayan şanlı bir ecdadın torunları olarak, şanlı Türk tarihinin altın sayfalarına geçecek Binalı YILDIRIM hükümetine ve kurmaylarına yürekten Rabbimizden başarı ve mutluluklar dileriz...

Yıllarca ülkemiz emperyalist devletler ve onların ülkemiz içinde yerli işbirlikçileri kriptolarca paylaşılır, halk perişan halde köle gibi hayatını zor şartlar altında devam ettirirken; 2002 yılında bu gidişe DUR diyen Rizeli bir Hak ve halk dostu olan R.Tayyip ERDOĞAN ve MÜCAHİT kurmaylarınca kefen koltukta girişilen bu mücadelede Rabbimin inayetiyle bu günlere geldik...

Adalet ve Kalkınma partisi, yalnız Anadolumun değil, Türk-İslâm âleminin de tek kurtuluş limanıdır ve inşallah Ak saflarda mücadele eden mücahit ve mücahide ruhlu isimsiz kahramanlarla bu günlere geldiğimizi bilelim.

Bütün bunların yanında Ak safları bulaştıran, fırsat buldukça taşıdığı vekil rozeti ve koltuğundan aldığı güçle daha dün cüce ve pısırık halde iken adete birilerince büyütülen ve büyüyen bu kişilerin kim olduklarını RecepTayyip ERDOĞAN çok iyi bilmekte ama taktir edersiniz bu sülük kişileri bir anda da parti saflarından uzaklaştırmak kolay değil tabii!..

İşte Hak ve halktan yoksun bu zihniyet, yeni hükümette her il-ilçe ve beldelerde başta muhtarlar olmak üzere, etkili ve yetkili kişileri devreye sokarak, yerel medyaları maddi yönden destekleyip harekete geçirerek gerdek odasına girmek için sabırsızlanan bir damat ve gelin gibi BAKANLIK BEKLEMELERİNE rağmen, Bakanlık listesi açıklanınca:

-NE UMDUM, NE BULDUM şarkısıyla her zaman olduğu gibi ekipleriyle adeta şok olmuşlardır!..

Bu zihniyete sahip kişilere tek önerim, Alman Bilgini Goethe'nin:

-Herkes evinin önünü temiz tutarsa, dünya temiz olur!.. Sözünden hareketle, partide görev alan Bakan, vekil, Belediye Başkanları, vekillerin üzerlerine düşen görevleri eksiksiz yapmaları ve ardından:

-GÖREV İSTENMEZ ama VERİLİR!.. Türk atasözüne yürekten sadık kalmaları halinde bu Anadolu gemisi Allah'ın izniyle pupa yelken en kısa zamanda R.Tayyip ERDOĞAN kaptanlığı ve Binalı YILDIRIM süvari sıfatıyla bir sel gibi gelen maddi-manevi destekle menzile varacaktır..

2023 Limanına sağlıkla varmak ve BÜYÜK TÜRKİYE hayalini gerçeğe beraberce dönüştürmek hedefiyle yeni hükümetimiz Türk-İslâm âlemine hayırlı olsun..

-YILDIRIMLAR YARATAN BİR IRKAN AHFADIYIZ harbiye marşımıza izafeten Binalı YILDIRIM hükümetinin zalimlere karşı fırtına ve kasırga gibi eserek, Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

Hürmetlerimle..

24/05/2016

Abdulkadir İPEKOĞLU-Em.edb.öğretmeni-Rize

……………………..

NOT: Umreye giden bir dostum, Beytullahta tavaf ederken Suriyeli bir Müslümanın arapça şöyle dua ettiğine şahit olur:

-Ey Rabbim, T.C. Devleti ve Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğanın yâr ve yardımcısı ol!...Dua arapça ve arkadaşım da arapçayı bildiğinden kendisine sorar:

-Niçin, kendi ülkene dua etmiyor da, T.C.Devletine ve R.Tayyip Erdoğana dua ediyorsun?.. Suriyeli cevap verir:

-Kendi ülkeme dua edersem, yalnız benim ülkem faydalanacak ama, T.C.Devletine dua edersem, Hem T.C.Devleti ve hem de bütün Türk-İslâm âleminin en kısa zamanda kurtulacağına inanıyorum deyince arkadaşımın gözleri yaşardı ve kollarını açarak bu kişiyi yürekten öptüğünü söyledi!..

İşte bütün Türk-İslâm dünyasının beklentisi bu iken, halen cennet ülkemi karıştırmaya çalışan Din-vatan-millet ve bayrak düşmanı WC karasineklerini de Rabbimize havale edelim!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi