Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Yılan ve yalan yenildi! Evet İnşallah!

Yılan ve yalan yenildi! Evet İnşallah!

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm peygamberlerimize, izinden gidenlere, ehli beytine, ashabına, ana ve babamıza ve tüm mü’min kardeşlerimize salat ve selam olsun.

“Kim güzel ve yararlı bir işe aracılık ederse o işten kazanılacak mükafatta kendisine de bir pay vardır. Kim de kötü ve zararlı bir işe aracılık ederse ondan doğacak zararlar da kendisine de bir sorumluluk payı vardır. Böylece her insan, yaptığının karşılığını tam olarak görecektir. Çünkü her şey, Allah’ın kudret ve gözetimi altındadır.”(Nisa/85) İlahi mesajının gereği dinimiz İslam’ı ve vatanımızı güçlendirecek veya zayıflatacak yolların en mühimi sandığa gidip kullanacağımız oy, sorumluluğumuzdur!

Pazar günü, milletimize ve gelecek nesillerimize güçlü bir Türkiye’yi emanet etmek için vatandaşlık görevimizi yapmak üzere hepimiz Bismillah ile “Evet”e mührümüzü vuracağız inşallah!

Kendilerine parti kurmayı ve sandığa gidip oy vermeyi helal; başka ülkelerdeki Müslümanlara haram gören İran ve Siyonist kaynaklı fitne tuzaklarıyla ve şeytani vesveselerle oy vermeye gitmemek de “Hayır” cephesine dolaylı verilen bir oydur ve destektir!

Millet Meclisinde çıkarttığımız kanunlara ve malum(!) Süleyman Demirel’in ikinci defa Cumhurbaşkanı olmasını sağlayacak Anayasa değişikliğine ve Hak ve Hukuk düşmanı A.Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanı seçilmesine ‘’İslami olup olmadığını araştırmadan evet oyu verenlerin’’ şimdi yeni Anayasa değişikliğine ‘’İslam’a uygun değil’’ tutarsızlığıyla  oy vermemeleri de hayır cephesine dolaylı verilen bir oydur ve destektir!

Pazar günü oylayacağımız 18 maddelik Anayasa değişikliğindeki hiçbir madde temelde İslami ilkelere aykırı değildir!

Başkanlık sistemi dâhil, hiçbir madde Kur’an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyyeye asla aykırı değilken, din adına ahkâm keserek saf ve temiz akılları aldatmak da “Hayır” cephesine dolaylı verilen bir oydur ve destektir!

Sevgili Peygamberimiz, 21 yaşındaki İstanbul’un Fatihi’ni “Ne güzel komutan!” diye methederken ve genç yaştaki Usame bin Zeyd’i İslam ordularının komutanlığına getirirken 18 yaşında seçme seçilme hakkı mı İslami ilkelere aykırı olacak?

Allah (cc) yolunda ve vatan uğrunda tüm yeryüzünde, Beşli Çete zalimleriyle böyle amansız mücadele verilirken samimiyetle bize uzatılan eli, hayır oylarıyla asla geri çevirmemeliyiz! 

Nefislerimiz, hevalarımız, hırs ve hasetlerimiz uğruna hayır oylarıyla veya sandığı boykot yanlışlığıyla gelecek nesillerin ahını ve bedduasını asla almamalıyız!

Din, vatan, mukaddesat, medeniyet düşmanı işgalci Siyonist İsrail ve Vatikan kontrolündeki taşeronları CHP, HDP ve ırgatları FETÖ, PKK, DHKP-C, DEAŞ, PYD, YPG vs. gibi silahlı eşkıyanın kampanyalarındaki Hayır çağrılarında asla “hayr” yoktur!

Bu sebeple; uzun yıllar süren bir mücadele ile kazanılan dini özgürlüklerin, maddi ve manevi hakların ve başarıların devasa hizmetlerin durdurulmasına ve yok edilmesine hayır oylarımızla alet olmamalıyız!

Siyasi, iktisadi ve ahlaki istikrar ile elde edilecek; maddi ve manevi istiklal ile oluşacak “Adil Yeni Dünya Düzeni” ile liderlik makamına oturtulacak Türkiye’mizi sandık darbeleriyle devirme planlarına hayır oylarıyla veya çekimser kararsızlığımızla asla alet olmamalıyız!

Yıllarca Avrupa Birliği’ne karşı çıkan bizlerin hayırcı Avrupa Haçlı Birliği’yle aynı safta hayır oylarıyla mazlum Müslüman coğrafyamızı yutma şer planlarına asla alet olmamalıyız!

Bunun için Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i, Laz’ı, Gürcü’sü, Arnavut’u, Boşnak’ı, Alevi’si, Sünni’si, başı açığı, başı örtülüsü, ayığı, sarhoşu, Ermeni’si, Yahudi’si ve Rum’u kısaca Türkiye’mizdeki tüm vatandaşlarımız yani hepimiz, bu pazar; Batı Roma’nın, batılların ve zalimlerin inadına evet İnşallah!

Siyonist ve Hristiyanların işgal etmek istedikleri vatanımızı korumak için evet İnşallah! 

“Haç”ın karşısında “Hilal”’imizi dalgalandırmak için evet inşallah!

Osmanlı Cihan Devleti’ni İslami medeniyetimizle birlikte yıkan CHP’nin ve Sebataistlerin yüz yıldır devam eden masonik bürokrasi ve yargı saltanatına son vermek için “EVET” İnşallah!

Artık tüm anaların ağlamaması adına bütün halkların barışı, huzuru, kardeşliği için “EVET” inşallah!

Pazar günü iftira, entrika ve yalan dolan ve yılan yenilecek ve “Allah sadece doğrularla beraberdir” ilahi müjdesinin gereği ezici ekseriyetle evet oylarımız, halkımızı ve tüm mazlumları sevindirecek İnşallah!

Mekke’mizi, Medine’mizi, Kudüs’ümüzü ebrehe yılanlarından ve yalanlarından korumak ve her türlü işgalden kurtarmak adına Hak ilkeleriyle yönetilecek süper güç Türkiye’miz için haydi Bismillah diyerek beyaz oy pusulamıza “EVET! Mührünü basacağız İnşallah!

Allah (c.c), Hakkı hak görüp, izinden gitmeyi ve Hak ölçülerini her işimizde uygulamayı, batılı (yalan, dolan, iftira, küfür, şirk ve zulmü) yanlış görüp, her işimizde batılın her çeşidinden kaçıp korunmayı nasib etsin!

Ve pazar akşamını, başta Filistin olmak üzere tüm mazlum coğrafyaya bayram, başta Tel Aviv olmak üzere atlarıyla itleriyle Bakanlarımıza ve gurbetçi kardeşlerimize saldırmaya devam eden tüm Haçlı emperyalist aleme matem kılsın. Amin!

 Salı akşamı saat 20:45’te, Akit TV (Kanal 34) ile Kocaeli TV’nin ortaklaşa yayınladığı yeni Başkanlık döneminde yeni uyarı ve tavsiyelerimizin anlatılacağı “Milli Diriliş” programının canlı yayınında  buluşmak üzere; Allah (c.c)’a emanet olunuz.

Selam ve duayla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi