Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Zafer bayramımız kutlu olsun!

Zafer bayramımız kutlu olsun!

Allah(c.c), tam bir asırdır irtica adıyla İslam’a savaş açan ve inançları gereği kulluk görevlerini yerine getirmeye çalışanları zulümleriyle ağlatan Çatı’cılardan intikamını feci alıyor!

28 Şubat post modern ürünü irtica ile bin yıl savaşacağız diyen C.H.P ve yandaşları Çatıcılarla alay için, onlara göre tam bir mürteci olan birini aday takdir ettiren Rabbimize hamdolsun!

C.H.P ve yandaşlarının peşinden gittikleri Cumhurbaşkan’ı adayının adı İrtica! Soyadı İrtica! Doğduğu yer İrtica! Okuduğu yer İrtica! Görev yaptığı yer İrtica! Dün vatan haini dedikleri, kemalizm ve laiklik düşmanı diye damgaladıkları birinin peşinden kurtarıcı diye yürüyorlar! Kargaların bile güldüğü bu komik trajediye aldanacak Echelettinlerin aklına şaşarım!

Dün tam bir hukuk darbesiyle Refah Partimizi kapatan A.Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanı olması için oy veren, şimdi ise Tayyib kardeşine tarafsız kalacaklarını açıklayan bazı zavallı kardeşlerimin de aklına ve geleceklerine şaşarım!

Ancak tüm bu karanlık derini diyologlara rağmen; Allah’ın izni ve yardımıyla milletimiz,pazar günü, engin tecrübe ve ferasetiyle yeni tiyatronun ve içinde rol alan komedyenlerin oyunlarını oylarıyla boşa çıkaracaktır İnşallah!

Çünkü, yarın tekrar “oyy anam!” dememek için bu derin tuzakları oylarımızla mutlaka bozmalıyız!

Türkiye’mizin, başta Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere ve Kudüs-ü Şerif olmak üzere tüm insanlık âleminin hamisi, hadimi ve korunma merkezi olduğunu bilerek oy vermeliyiz. 

Türkiye vatan gemisini, Çatının korsanlarına değil, ehliyetini ispat etmiş kaptan oğlu kaptan Tayyib kardeşimize teslim etmek için oy vermeliyiz.  

Çeşitli Bizans entrikalarıyla önleyemedikleri millet iktidarını ortadan kaldırıp, vesayet sistemini tekrar getirerek, devasa hizmetlerin hızını kesme ve engelleme tuzağına düşmemeliyiz. Yanlış oylarla  İktidar- Çankaya kavgalarını yeniden başlatmamalıyız.

Köprülerin, barajların, kara, hava, demiryollarının, kanalların, modern hastahanelerin, kalkınmanın, inancımızın, medeniyetimizin ve mazlumların düşmanlarına yeniden iktidar yollarını açmamalıyız.

Maddi ve manevi kalkınmamızın düşmanları faiz, fuhuş, esrar, eroin ve kumar mafyası Masonik lobilerin korsanlarına oy vererek, oy silahımızla ülkemizi, İslam Âlemini, kendimizi, nesillerimizi ve geleceğimizi vurmamalıyız.

Beş dil bilip, zulümler karşısında dilsiz olana değil, sadece “One minute” atomuylahaksızlık karşısında tek dille konuşan Tayyib kardeşimizi oylarımızla ülke gemimizin kaptanlığına getirmeliyiz!

Hak ve hakikatten yana vereceğimiz oylarımızla, başta Filistin, Irak ve Suriye olmak üzere yeryüzündeki mağdur edilen, ezilen, sömürülen tüm mazlum halkların ve anaların gözyaşlarını sevince ve bayrama dönüştürmeliyiz İnşallah.

Çatı tiyatrosunun Vatikan merkezli senaristleri İsrail, İngiltere, Amerika, Çin, Rusya, Almanya vs. Siyonist ve haçlı devletlerinin beklentilerini boşa çıkarmalıyız

Ve barış projesinin yerine yeniden terörle kardeş kavgalarının başlatılma arzu ve sevinçlerini kursaklarında bırakmalıyız İnşallah!

Milletimiz, Tayyib Erdoğan kardeşimizin şahsında ülkemizin ve torunlarının mutlu geleceğine sahip çıkarak, çakallar sofrasının oluşturduğu masonik  Çatı’nın tuzaklarına düşmeyecektir İnşallah!

Her dönem emanet, ehliyet, sadakattan ve sadıklardan yana tavır koymuş milletimizin sağduyusuna güveniyoruz.

Ve bu maçın galibinin Allah’ın izniyle milletimiz olacağını ilan ediyor, Tayyib Erdoğan kardeşimizi ve milletimizi şimdiden tebrik ediyoruz!

1071 Sultan Alpaslan ile başlayan zaferlerle dolu bu ayda milletimizin 10 Ağustos zafer bayramı mübarek olsun.

Allah (c.c), Hakkı Hak bilip, Hakka uymayı, batılı batıl bilip her çeşidinden kaçmayı nasibetsin. 

Sevdiklerini sevdirsin. Ve dinimizin, ülkemizin güçlenmesi ve tüm mazlumların kurtuluşu için isabetli oy kullanmamızda daim yar ve yardımcımız olsun.

Amin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Selim DENİZALP Arşivi