20 Yıldır Bazlama Yaparak Geçimini Sağlıyor

20 Yıldır Bazlama Yaparak Geçimini Sağlıyor
Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir restoranda çalışan Fatma Tayyar 20 yıldan bu yana yaptığı bazlama ekmeklerle geçimini sağlıyor

Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir restoranda çalışan Fatma Tayyar 20 yıldan bu yana yaptığı bazlama ekmeklerle geçimini sağlıyor

Kızılcaköy Mahallesi'ndeki bir restoran, müşterilerine daha taze ve daha sağlıklı ekmek yedirmek için Fatma Tayyar isimli kadının yaptığı bazlamaları müşterilerine sunuyor. Çocukluğunun köyde geçtiğini ve ekmek yapmayı annesinden öğrendiğini belirten Fatma Tayyar, "Şehre taşınınca ekmeğimizi bakkaldan almaya başladık. Bir müddet sonra, şehirdeki evimiz bahçeli olduğu için kendi ekmeğimi kendim yapmaya başladım. Derken şu andaki iş yerimde ekmek yapmaya başladım. Daha sonra küçükken annemden öğrendiğim bu bazlama yapma işi mesleğim ve ekmek kapım oldu. Yaptığım ekmekleri yiyen herkes çok beğeniyor. Bazı insanlar taze taze yediği ekmekle adeta köyüne annesinin yanına gidip gelmiş kadar nostalji yaşadığını söylüyor. Bu da beni mutlu ediyor" dedi.

20 Yıldır Bazlama Yaparak Geçimini Sağlıyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.