276 Personel Alınacak. 106'sı Rize Personel Eğitim Merkezi İçin

276 Personel Alınacak. 106'sı Rize Personel Eğitim Merkezi İçin
Rize Personel Eğitim Merkezi, 106 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 5 – 19 Temmuz tarihleri arasında Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar / Ankara’ya yapılacak.

Adalet Bakanlığı, Bakanlık Merkez ve Merkez Atamalı Taşra Teşkilatında Avukat, Destek Personeli (Hizmetli), Diğer Teknik Hizmet Personeli (İstatistikçi), Psikolog ve Sosyal Çalışmacı pozisyonlarında çalıştırılmak üzere 276 sözleşmeli personel alacak. Alımların 106’sı Rize Personel Eğitim Merkezi için gerçekleştirilecek. Rize Personel Eğitim Merkezi için alınacak 106 sözleşmeli personelin 85’i Sosyal Çalışmacı, 20’si Destek Personeli (Hizmetli) ve 1’i Diğer Teknik Hizmet Personeli (İstatistikçi) kadrosunda çalıştırılacak.

Belirtilen kadrolara personel alımı başvuruları 5 Temmuz’da başlayacak olup, 19 Temmuz 2019 tarihinde mesai bitimine kadar devam edecek. Başvurular Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilat Şube Müdürlüğü Bakanlıklar / Ankara adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Destek Personeli (Hizmetli), Diğer Teknik Hizmet Personeli (İstatistikçi) kadrolarına başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olmaları gerektiği belirtildi. Avukat, Psikolog ve Sosyal Çalışmacı Pozisyonlarına başvuruda bulunacak adaylardan ise lisans mezunu olmaları gerektiği bildirildi. Ayrıca Lisans mezunları için 2018 KPSS sınavında 70 taban puanı almaları gerektiği vurgulandı.

Detaylar için lütfen burayı tıklayınız...