28 Kilo Esrarı Çuvallarda Evinde Saklayan Bir Kişi Gözaltına Alındı
Yayınlanma:
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada çuvallar içerisinde 28 kilogram kubar esrar maddesi yakalandı.
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde jandarma ekiplerince bir evde yapılan aramada çuvallar içerisinde 28 kilogram kubar esrar maddesi yakalandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde İ.Y. isimli şahsın evinde ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramada sonucunda çuvallar içerisinde 28 kilogram kubar esrar ile 1 adet 7.62 yivli mauser tüfek ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak jandarma ekiplerince İ.Y. isimli şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel