30 Dönümlük Alan Küle Döndü
Yayınlanma:
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Güleçköy ve Yeniçiftlik köyleri arasında kalan alanda çıkan yangında yaklaşık 30 dönüm alan küle döndü.
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Güleçköy ve Yeniçiftlik köyleri arasında kalan alanda çıkan yangında yaklaşık 30 dönüm alan küle döndü.
Yangın, Yeniçiftlik köyünde Kadir Ezgi'ye ait tarlada çıktı. Edinilen bilgiye göre, köylülerin müdahale ettiği alevlere, itfaiyeye ekipleri de kısa sürede müdahale etti. Yangında, Kadir Ezgi'ye ait tarlada bulunan 100 balya saman da küle döndü. Biga Orman İşletme Müdürlüğü ve Biga Belediyesine ait arazözler ile yangın söndürüldü.
Jandarma ekiplerinin tahkikatı devam ediyor.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel