80 Hafta Şeffaf Oda

80 Hafta Şeffaf Oda
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından Türkiye'de ilk olarak 2022 yılı Ocak ayında başlatılan Şeffaf Oda'da Başkanla Baş Başa uygulaması, 80. haftayı geride bıraktı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından Türkiye'de ilk olarak 2022 yılı Ocak ayında başlatılan Şeffaf Oda'da Başkanla Baş Başa uygulaması, 80. haftayı geride bıraktı.

Uygulamayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Yalçın, Türkiye'ye örnek olan bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek "Burada 80. kez hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. 80 haftadır burada her Çarşamba günü vatandaşlarımızdan gelen talepleri dinledik ve çözüme kavuşturduk. Bizim bu uygulamamız diğer şehirlerdeki belediyeler tarafından da örnek alındı ve hayata geçirildi." dedi.

85 bin nüfusuyla Türkiye'nin 7., Kayseri'nin en büyük mahallesinin ortasına makam odası getirdiklerini belirten Başkan Yalçın, "Burası hem vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye hem de bir araya gelip sohbet etmeye vesile oluyor. Bakkala ekmek almaya giden büyüklerimiz, okula giden gençlerimiz selam verip geçiyorlar. Çok güzel bir iletişim noktası oldu. İlgi gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

80 Hafta Şeffaf Oda

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.