9. Yeşilay Bisiklet Turu Rize'de Gerçekleştirildi

9. Yeşilay Bisiklet Turu Rize'de Gerçekleştirildi
Yeşilay’ın geleneksel olarak düzenlediği "Yeşilay Bisiklet Turu" Rize'nin de aralarında yer aldığı 51 ilde düzenlendi.

Türkiye Yesilay Cemiyetinin Türkiye genelinde düzenlediği 9.cu Bisiklet turu etkinliği Rize'nin de aralarında yer aldığı 51 ilde eş zamanlı olarak yapıldı. Eş zamanlı olarak düzenlenen turda, binlerce kişi sağlıklı bir yaşam için pedalları çevirerek, bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturdu.

Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Yeşilay Rize Şube Başkanı Selim Kandemir'in de katıldığı Rize'deki bisiklet turuna geniş çaplı bir katılım sağlandı.

Valillik önünden başlayıp Atatürk Caddesi üzerinden devam eden ve Akbank kavşağından  Karadeniz Sahil Yolu Çayeli istikametine güzergahı verilen bisiklet turunda İslampaşa kavşağından dönülerek Sahil Dolgu Alanında etkinlik sona erdirilen etkinliğe  Rize il ve ilçelerinde faaliyet gösteren motosikletçiler ve bisiklet  dernekleri de katıldı.

Yeşilay Rize Şube Başkanı Selim Kandemir, bağımlılıklarla mücadelede  farkındalık  yaratmak, gençliği bilinçlendirmek ve sağlıklı yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bisiklet turuna katılım sağlayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Kandemir, ilerleyen günlerde de Yeşilay'ın etkinliklerinde bu tür çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Etkinlik sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(2).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(5).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(6).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(4).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(7).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(3).jpg9.-yesilay-bisiklet-turu-rizede-gerceklestirildi-(1).jpg