A Milli Hentbol Takımından Rize Spor Lisesine Ziyaret

A Milli Hentbol Takımından Rize Spor Lisesine Ziyaret
Rize’de bulunan A Milli Hentbol Takımı sporcuları ve teknik ekibi, Rize Türk Telekom Spor Lisesine ziyarette bulundu.

6 Nisan Çarşamba günü 2018 Erkekler Avrupa Şampiyonası Grubu Play- Off maçında Belçika ile Rize’de karşılaşacağından burada hazırlıklarını sürdüren A Milli Hentbol Takımı, Vali Yardımcısı Mehmet Kurt eşliğinde Rize Türk Telekom Spor Lisesine ziyarette bulunarak öğrencilerle karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Hentbol A Milli takım Antrenörü Ayhan Öztürk, spor lisesi öğrencilerine hitabında kendi dönemlerinde bu tarz okullar olmadığından Spor Lisesinde okuduklarından çok şanslı olduklarını vurguladı. Belçika ile oynayacakları karşılaşmada Milli Takıma destek için öğrencileri de tribünde görmekten memnuniyet duyacaklarını kaydeden Öztürk, Milli Takıma ve sporcularına gösterilen ilgiden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

a-milli-hentbol-takimindan-spor-lisesine-ziyaret-1.jpg

Türk Telekom Spor Lisesi Müdürü Alper Avluk ise Hentbol A Milli takımının ziyaretinden duydukları memnuniyetini ifade ettikten sonra, “6  Nisan 2016 Çarşamba günü Belçika ile Rize Yeni Şehir Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Hentbol A Milli takımımıza şimdiden başarılar diliyorum. Rize ilinde gerçekleşecek olan Çeyrek final müsabakasında Türk Telekom Spor Lisesi olarak spor salonunda yerimizi alarak Milli takımımızı destekleyeceğiz. A Milli Takımımız Belçika karşısında güzel bir galibiyet ile bizleri mutlu edecektir. Milli başarılarınız Spor Lisesi öğrencilerimizin spor adına sizlerin peşinden yürüme isteğini artıracaktır dedi.

a-milli-hentbol-takimindan-spor-lisesine-ziyaret-2.jpg