Abdullah Avcı, Trabzonspor’da İlk Avrupa Galibiyeti Peşinde

Abdullah Avcı, Trabzonspor’da İlk Avrupa Galibiyeti Peşinde
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında bir ilki gerçekleştirerek, Avrupa kupalarında ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında bir ilki gerçekleştirerek, Avrupa kupalarında ilk galibiyetini almak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın Macaristan'ın Ferencvaros takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takımın başında Avrupa arenasında ilk galibiyetini almak istiyor.

Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Avcı'nın görev yaptığı dönemde UEFA Konferans Ligi'nde 4, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda da 2 karşılaşma olmak üzere 6 karşılaşmaya çıktı. Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 3 mağlubiyet, 3 beraberlik alarak galibiyet elde edemedi.

Trabzonspor, Avcı döneminde ilk olarak geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nde Norveç'in Molde takımı ile eşleşti. İlk maçta sahasında 3-3, deplasmanda 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, penaltılarla turu geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-Off Turu'nda Roma ile karşılaşan Karadeniz ekibi sahasında 2-1, deplasmanda da 3-0'lık sonuçlarla mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Trabzonspor, son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'nda da Kopenhag karşısında deplasmanda 2-1 yenilirken, Trabzon'da oynanan maç ise 0-0 berabere kaldı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.