Adalet Bakanı Tunç Malatya’da
Yayınlanma:
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adliye binasının temel atma töreni için geldiği Malatya'da Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yeni adliye binasının temel atma töreni için geldiği Malatya'da Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Malatya Erhaç Havaalanında kent protokolü tarafından karşılanan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Burada Vali Ersin Yazıcı ve yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Tunç, ziyaret anısına valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makamda çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Bakan Tunç, Valilik ziyaretinin ardından Yeşilyurt ilçesi Yeşiltepe mevkiinde bulunan eski askeri hastane yerine yapılacak yeni adliye sarayının temel atma törenine katıldıktan sonra Adıyaman'a geçecek.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Siyaset