Adana’da Serinlemek İçin Sulama Kanalına Giren Genç Kayboldu

Adana’da Serinlemek İçin Sulama Kanalına Giren Genç Kayboldu
Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki genç, akıntıya kapılarak kayboldu.

Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki genç, akıntıya kapılarak kayboldu. Genci arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki yabancı uyruklu Mecid Barho, bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çırpınmaya başlayan Barho, sudan çıkamayınca çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğüne bağlı Sualtı Grup Amirliğinde görevli polisler sevk edildi.

Dalgıç polisler, sulama kanalına girerek gencin bulunması için çalışma başlattı.

Adana’da Serinlemek İçin Sulama Kanalına Giren Genç Kayboldu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.