Afyonkarahisar Spor Lisesi Şampiyonaya Damga Vurdu

Afyonkarahisar Spor Lisesi Şampiyonaya Damga Vurdu
Büyükler ve U-19 Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası 21-26 Kasım tarihleri arasında Denizli'de yapıldı.

Büyükler ve U-19 Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası 21-26 Kasım tarihleri arasında Denizli'de yapıldı. Toplamda 36 takımın mücadele ettiği Türkiye şampiyonasına Afyonkarahisar Spor Lisesi GSK damga vurdu.

Denizli'de düzenlenen Büyükler ve U-19 kriket Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar Spor Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü büyük bir mücadele örneği gösterdi. Büyük Kadınlarda Türkiye şampiyonu olan Spor Lisesi GSK, Büyük Erkeklerde Türkiye ikincisi, U-19 Kadınlarda Türkiye ikincisi ve U-19 Erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu.

Afyonkarahisar Spor Lisesi aldığı 4 derece ile birlikte 18-22 Mart'ta İspanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına Büyük Erkeklerde ve Büyük Kadınlarda Kriket Takımı olarak Türkiye'yi temsil edecek.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.