AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Esnafla İç içe

AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Esnafla İç içe
AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

Rize’de 7’den 70’e parti ayırtmaksızın herkesin gönlünde yeri olan AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimleri sloganı olan gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyor.

Belediye Başkan Adayı Metin, Engindere Mahallesinde yer alan sanayi sitesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek, gönül belediyeciliğinin Rize’deki temsilcisi olmak için yerel seçimler öncesinde destek istedi. Metin, sanayi esnafı tarafından ilgiyle karşılandı.

Ziyaret ve vatandaşlarla buluşma programlarına aralıksız devam eden Metin, sanayi sitesindeki esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

ak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metin,-esnafla-ic-ice-(1).jpg

Hedeflerinin Rize’yi Ovit Tüneli, Lojistik Merkez ve Havalimanı ekseninde geleceğe hazırlamak olduğunu belirten Metin, sanayi esnafının bu noktada önemine değindi.

Metin, gelişen ve büyüyen Rize ekonomisinin sanayi esnafıyla birlikte hareket kazanacağını vurgulayarak, bu noktada belediye ve kamu kurumları işbirliğinde gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Metin’e ziyaretlerinde AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, belediye meclis üyesi adayları ve il, ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

ak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metin,-esnafla-ic-ice-(2).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metin,-esnafla-ic-ice-(3).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metin,-esnafla-ic-ice-(4).jpgak-parti-rize-belediye-baskan-adayi-rahmi-metin,-esnafla-ic-ice-(5).jpg