AK Parti Rize Milletvekili Avcı Müjdeledi : Rize İzmir Uçak Seferleri Başlıyor

AK Parti Rize Milletvekili Avcı Müjdeledi : Rize İzmir Uçak Seferleri Başlıyor
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Artvin Havalimanından İzmir'e yönelik seferlerin başlatılacağına dair müjdeyi verdi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, gerçekleştirdiği temaslar doğrultusunda 18 Eylül itibariyle Rize Artvin Havalimanından İzmir'e direk uçuş seferlerinin başlatılacağının müjdesini verdi.

Rize'den İzmir'e uçak seferlerinin başlangıç olarak haftada 1 kez olacağını kaydeden Milletvekili Avcı, 18 Ekim'den itibaren ise sefer sayısının haftada 2 güne çıkarılacağının müjdesini vererek, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler çerçevesinde, havalimanımızdaki seferleri adım adım arttırıyoruz. Bu doğrultuda ilk adımı atarak 18 Eylül itibariyle haftada bir kere Rize-İzmir direkt uçuş seferleri gerçekleştirilecektir.18 Ekim'den itibaren ise haftada 2 kere olarak seferler devam edecektir. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
15 Yorum